Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2331 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   26 Kasım 2019 - 09:38

Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan ile görüşmek istiyor

Büyüt
Küçült
Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan ile görüşmek
İddialara göre parti kurma çalışmalarının sonuna gelen Ahmet Davutoğlu, kamuoyuna açıklamadan önce Ali Babacan ile bir kez daha görüşüp birlikte hareket etmeyi teklif edecek.

Hürriyet Yazarı Abdulkadir Selvi, bugün "Beştepe'ye çıkan CHP'li" tartışmalarında gelinen nokta itibariyle CHP cephesinde neler yaşandığını anlattığı bir yazı kaleme aldı. "Muharrem İnce ihraç edilecek mi?" başlıklı yazı ağırlıklı olarka CHP'yi konu alsa da Selvi, "CHP'deki tartışmaya çevrildi ama bu arada yeni parti kurma hazırlıklarıyla ilgili çalışmalar hızlandı" diyerek Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan ve Abdullah Gül'ün hazırlıklarına ilişkin bilgiler verdi.

İşte Selvi'nin yazısının ilgili bölümü

DAVUTOĞLU ÇALIŞMALARININ SONUNDA, BABACAN-GÜL PARTİSİ HALEN DERİNDEN ÇALIŞIYOR

"Daha doğrusu, Ahmet Davutoğlu parti kurma çalışmalarını sonuna getirdi ama Ali Babacan-Abdullah Gül partisi hâlâ sessiz ve derinden çalışma özelliğini koruyor.

DAVUTOĞLU ÖNCE İSMİ ve LOGOYU AÇIKLAYACAK

Ahmet Davutoğlu'nun partinin ismi ve logosuyla ilgili çalışmaları sonuçlandırdığı söyleniyor. Ancak yöntem olarak, önce kurucular kurulunu ilan edip onların karar verdiği ismi ve logoyu kamuoyuna açıklamayı tercih ettiği ifade ediliyor.

BABACAN İLE GÖRÜŞECEK

Partinin kuruluşunu ilan etmeden önce Davutoğlu'nun kritik bir görüşme yapacağı söyleniyor. Davutoğlu'nun parti kurma çalışmalarını yürüttüğü ekibe “Partinin kuruluşunu ilan etmeden önce Ali Babacan'la bir daha görüşeceğim. Birlikte hareket edelim diyeceğim. Ama onlar birlikte hareket etmeme konusunda ısrarlı olurlarsa, partiler kurulur, ileride işbirliği yaparız. Abdullah Gül'e de Ali Babacan'a da saygı duyuyorum. Ama Ali Bey'le ayrı bir aile hukukumuz var” dediği ifade ediliyor.

GÜL, DAVUTOĞLU'NA SICAK BAKMIYOR

Abdullah Gül'ün ise Davutoğlu'nu istemediği söyleniyor. O nedenle bu görüşme gerçekleşse de Babacan'ın olumlu yanıt vermesi beklenmiyor."





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024