Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1066 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Åžubat 2020 - 16:57

Erdoğan: İdlib'de üç tane şehidimiz var, rejimin kaybı çok büyük

Büyüt
Küçült
Erdoğan: İdlibde üç tane şehidimiz var, rejimin kaybı çok
Erdoğan, 'İdlib'de üç tane şehidimiz var, rejimin kaybı çok büyük. İdlib'de olan gelişmeler lehimize döndü. Rusya ile sahada mücadele için görüşmeler sürüyor' dedi.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan AK Parti Siyaset Akademisi'nin açılışında konuÅŸtu.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'ın açıklamalarından satırbaÅŸları:

"Ä°DLÄ°B'DE 3 ÅžEHÄ°DÄ°MÄ°Z VAR, REJÄ°MÄ°N KAYBI ÇOK BÜYÜK"

- "Ä°dlib'de de geliÅŸmeler ÅŸu anda lehe döndü. Üç tane ÅŸehidimiz var. Fakat onun yanında tabii rejim güçlerini kaybı çok büyük. Onları tek tek anlatmama gerek yok. Mücadele orada hâlâ devam ediyor, edecek. Ruslarla görüÅŸmeler devam ediyor edecek. Biz Adana Mutabakatı ile Ä°dlib'deyiz."

"SAHADA MÜCADELE, RUSYA Ä°LE GÖRÜÅžME"

- "Sahada mücadelede Rusya ile görüÅŸmeler sürüyor."

"RUSYA'NIN DESTEĞİ OLMASA ESED AYAKTA DURAMAZ"

- "(KılıçdaroÄŸlu'na Esed tepkisi) Biz bu topraklar huzur toprağı olsun istiyoruz. Binlerce vatandaşını öldüren bir Esed'i dost olarak kabul etmiyoruz. Siyasette her mevzi her meki her temsil önemlidir. Biz Adana Mutabakatıyla Suriye'deyiz. Rusya'nın desteÄŸi olmasa Esad'ın ayakta durması mümkün deÄŸil."

MÜLTECÄ°LER

 

- "Mesela geçtiÄŸimiz günlerde Avrupa Parlamentosu'nda bir rapor gündeme geldi. Bu rapor Avrupa'daki kayıp mülteci çocuklarını gündeme taşıdı. Biz kökeni, dini ne olursa olsun her insan bizim için hizmete layıktır. Avrupa ise kapısına gelen mazlumları tehdit olarak görüyor. Böylesine derin insani boyutları olan bir konu belki vicdanları harekete geçiririz diye ümit ediyoruz. Geçenlerde yaÅŸanan olaylar malum. On bin Müslüman öldürüldü. 25'i bizim vatandaşımız. e oldu yürekleri acıyor mu? Hindistan katliamların adeta cirit attığı bir ülke haline geldi. Dersanede ders çalışan çocukları ellerinde demirlerle sopalarla dövüyorlar." "Lafa geldiÄŸi zaman nüfusu fazla ya bunu arkasına sığınıyorlar. Adalet bununla tecelli etmez. Biz adleti ne olursa olsun koruyup, kollayarak yolumuza devam edeceÄŸiz. Ecdadımız Orta Asya'dan Endülüs'e insanlara önem vermiÅŸtir. Gerçek anlamda eserler vermiÅŸlerdir. Yaklaşır bir asır ülkemiz gerçek anlamda eser vermeyi bırakmıştır. Ama bu dönem artık durmuÅŸtur. CumhurbaÅŸkanlığı Külliyesi bunlardan biridir. Geçen gün Millet Kütüphanesi'ni hizmete açtık. Gerçek bir medeniyet sembolü olan kütüphanemiz bir haftada 35 bin ziyaretçiyi ağırladı."





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024