Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1086 kez okundu. | Array Haberleri
Haberin Tarihi :   30 Temmuz 2019 - 13:58

Albayrak: Türkiye ekonomisi bu yıl pozitif büyüyecek

Büyüt
Küçült
Albayrak: Türkiye ekonomisi bu yıl pozitif
Bakan Albayrak, 'Türkiye ekonomisi bu yıl pozitif büyüyecek. Yıl sonu hedefine yakınsayacak bir büyüme bekliyorum.' dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, gündeme ilişkin değerlendirmelere bulundu.

Bakan Albayrak, "Türkiye son 1 yılda çok güçlü bir politika başarısı ortaya koydu, reform niteliğinde bir yılı geride bıraktı." dedi.

Albayrak, "Önümüzdeki dönemde Türkiye'de faizlerde düşüş trendi olacağını göreceğiz. Kamu bankalarında bunu daha kısa sürede izleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

"EKONOMİ ÇOK DAHA POZİTİF DÖNEME GİRECEK"

Enflasyonu yıl sonunda YEP'teki hedefin altında kapatacaklarını ifade eden Albayrak,"Ekonomi yılın ikinci yarısında çok daha pozitif döneme girecek." diye konuştu.

"TÜRKİYE'YE GÜVENEN YATIRIMCI KAZANDI"

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "Mayıstan bu yana 10 milyar dolardan fazla yabancı yatırımcı girişi var. Türkiye'ye güvenen yatırımcı kazandı." ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE EKONOMİSİ BU YIL POZİTİF BÜYÜYECEK"

Albayrak, Türkiye ekonomisinin bu yıl pozitif büyüyeceğini ve yıl sonu hedefine yakınsayacak bir büyüme beklediğini belirtti.

Konut sektörünü yakından takip ettiklerini sözlerine ekleyen Albayrak, "Bugün itibarıyla sıkıntı oluşturan bir resim olduğunu düşünmüyorum." dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024