Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3105 kez okundu. | Array Haberleri
Haberin Tarihi :   14 Ağustos 2020 - 14:37

Gelecek Partisi Fatih İlçe Başkanı İle Fatihi Konuştuk.

Büyüt
Küçült
Gelecek Partisi Fatih İlçe Başkanı İle Fatihi
Gelecek Partisi Fatih İlçe Başkanı Bedir Baysa ile Partisi, Türkiye ve Fatih İle ilgili Röportajımız

 

16-08-2020  saat 15:00 da Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezinde Geniş bir katılımla İstanbul İl 1.Olağan Kongresini Gerçekleştirecek Olan Gelecek Partisini Fatih İlçe Başkanı ile İlçe Merkezinde Gelecek Partisi, Türkiye ve Fatihi Konuştuk.

 

Bedir Baysal Aslen Urfalı 22 Yıldır Fatih te Tekstil sektöründe birçok STK larda Kurucu üye ve aktif hizmetlerde bulunuyor. Evli ve üç çocuk babası 

 

Röportajımızdan satırbaşları

-Bedir bey öncelikle neden Gelecek Partisi

-Kendimi bildim bileli Ülkem için gayret ve içindeyim ve birçok STK da aktif görev yapmaktayım . Bu ülkede halkın refahı ve iyi bir geleceği için ideal ve projelerimizin gerçekleşmesi siyaset kanalında olmakta. Öncelikli siyaset içinde olmam bundan dolayı.

Ülkemiz bir darboğaza girmiş durumda tüm dünya önümüzdeki yüzyılın şekillendirildiği bir süreç yaşıyor. Maalesef Mevcut iktidar yada hükümet  miadını  doldurmuş, halktan kopmuş durumda .Halk ta geleceğe dair ümit ,siyasilerde şevk ve ideal kalmamıştır.

Tüm bu ülkeyi sevip bir şeyler yapmak isteyenlerin kısır ve küçük çalışmaları yekünde bir şey ifade etmemiş tir. Benim tüm arayışlarım Başkanımız Sn.Pof.Doktor Ahmet Davutoğlu ile tanışmam çalışmalarındaki azim ve kendisinin sahip olduğu ileri bakış açısı ve vizyonu ile bitti.

Hem Halkımızın da şahit olduğu ülkemize vermiş olduğu başarılı hizmetleri ,ülkesi için düşündüğü önerdiği ve yere basan projeler ve her ne olursa bunları gerçekleştirmek için başına gelecek tüm sıkıntılara rağmen ayağa kalkışı ve ülkemizin geleceği için Gelecek Partisinde karar kılmışlığıma etken olmuştur.

Sadece Başkanımızın bu ısıtırabı defetme sancısının yanında partileşme sürecinde benim gibi her şeyden vazgeçerek ülke geleceğine bir şeyler katmak isteyen her ferdinde şahsiyetleri etkili olmuştur. İnşaALLAH  Bu pazar gerçekleştireceğimiz İl olağan kongremizde bu hizmet aşkımızın gerçekleşmesine daha hızlı ve emin adımlarla ilerlememizi sağlayacak.

 

-Partiniz daha yeni ama gazetemiz daha çok yerel haber yapan bir gazete  .Bir Fatihli olarak sizin ve partinizin Fatih hakkındaki düşünceleri nelerdir acaba.

-Fatihimiz Türkiye nin hatta dünyanın gözbebeği gibi. Şu bir gerçek ki Fatih Türk siyasetine ve geçmişine damga vurmuş kadim bir kent. Gündüz nüfusu milyonları bulan ama yerleşik nüfusun 450.000 civarında olduğu bir ilçe . Eskiden ilçe olan  Eminönün de Fati ile birleşmesi ile büyüyen tüm dünda tarihinin içinde barındığı,Ticari,Siyasi,Ekonomik, Tarihi bir yer .Bizler Fatih imizin tüm bu muhteşemliğine rağmen hakettiği hizmeti aldığına inanmıyoruz. Gelecek partisi olarak tüm saydığımız özelliklerinin ortak potada eridiği özellikle kendi halkının ön plana alındığı hizmeti kendilerine sunacağız. Yapısı gereği dünya şehri İstanbul un merkezi olan Fatihimiz nüfussuzlaştırımasına  izin vermeyeceğiz.

-Fatih halkına söylemek istediklerinizide almak isteriz.

Partimiz dinamik, Sorun değil sorun çözen ilke ve alt yapısı herkesi kucaklayan teşkilatı ile Fatih halkını ilçemize beklediğimizi dert ve sorunları, mutluluk ve sevinçleri birlikte paylaşarak aşacağımız  bir birliktelik ruhuyla karşılayan bir kurum olduğumuzu belirtmek isterim.

Sizin vesilenizle Tüm Fatih Halkına sağlıklı esenlik dolu günleri diliyorum

 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu yorum : 3 yıl önce yazıldı.
Yorum Sahibi : erdinç
 
Boş işler bunlar
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024