Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3292 kez okundu. | Array Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Eylül 2019 - 11:26

İçişler Bakanlığı : 'Azad' öldürüldü!

Büyüt
Küçült
İçişler Bakanlığı : Azad
İçişleri Bakanlığı'nın geçtiği son dakika haberine göre Diyarbakır'da iki terörist etkisiz hale getirilirken, PKK'nın sözde Savur sorumlusu 'Azad' kod adlı terörist de Mardin'de etkisiz hale getirildi. Böylelikle Mardin kırsalında son 2 günde etkisiz hale getirilen terörist sayısı 4'e yükseldi.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "İç güvenlik operasyonları kapsamında, Diyarbakır Görese bölgesinde, Diyarbakır İl Jandarma ve Elazığ İl Jandarma Komutanlıklarınca gerçekleştirilen operasyonda, 2 terörist, silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirilmiştir.

PKK'NIN SÖZDE SAVUR SORUMLUSU ETKİSİZ

MARDİN'DE PKK'YA DARBE ÜSTÜNE DARBE

İç güvenlik operasyonları kapsamında Mardin'in Ömerli ilçesi kırsalında İl Jandarma Komutanlığınca gerçekleştirilen operasyonda 3 terörist etkisiz hale getirilmişti.

MARDİN' ÖLDÜRÜLEN PKK'LILAR...

MARDİN'DE BÜYÜK OPERASYON

İç güvenlik operasyonları kapsamında Mardin'in Ömerli ve Savur ilçeleri kırsalında İl Jandarma Komutanlığınca gerçekleştirilen operasyon sürüyor. ATAK helikopterlerinin de kullanıldığı operasyonda 2 günde 4 terörist etkisiz hale getirildi.

PKK'NIN KIŞ YAPILANMASININ ÖNÜNE GEÇİLİYOR

Kış aylarının yaklaştığı bu günlerde terör örgütü PKK'nın kış yapılanmasının önüne geçmek için ülke genelinde başlatılan operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor. Bölücü örgüte ait olduğu tespit edilen barınak ve mağaralar tek tek tespit edilip imha ediliyor.

PKK'LI TERÖRİSTLERİN BARINDIĞI MAĞARAPKK'LI TERÖRİSTLERİN BARINDIĞI MAĞARA

YURT İÇİNDE TERÖRİST SAYISI 600'ÜN ALTINA DÜŞTÜ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda "Yurt içindeki terörist sayısı 600'ün altına düştü" dedi. Süleyman Soylu, 2014'te örgüte katılımın 5 bin 558 olduğunu ve bu sayının 2016'da 703'e, 2017'de 161'e gerilediğine dikkati çekerek, "Yılbaşından bugüne kadar örgüte katılım 74 ama örgütten kaçış, yani teslim 230. Bunların 155 tanesi aileleriyle ikna edilerek teslim oldular. Demek ki biz doğru bir istikametteyiz." dedi.

SINIR ÖTESİNDE DE OPERASYON

Bunun yanısıra sınır ötesinde İHA, SİHA ve savaş uçaklarının da destek verdiği operasyonlarda yüzlerce terörist etkisiz hale getirildi.

PKK'YA OPERASYONDAN BİR KARE...PKK'YA OPERASYONDAN BİR KARE...

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK'DA ÇÖZÜLME 

Van’ın Çatak ilçesinde 22 Temmuz 2015 tarihinde PKK/KCK terör örgütüne katılan 1 terörist, ikna sonucu teslim oldu.

PKK'YA BİR OPERASYON DAHA

Van'ın Gevaş ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda patlayıcı ve yaşam malzemesi bulundu.

 

Valilikten yapılan açıklamaya göre, terör örgütü PKK'nın kullandığı sığınak, barınak ile malzeme depolarının tespiti, milis ve iş birlikçilerin yakalanması amacıyla 8 Eylül'de operasyon başlatıldı.

İlçenin Anaköy Mahallesi kırsalında gerçekleştirilen Şehit Güvenlik Korucusu Emin Çağirci operasyonunda terör örgütünün kullandığı 3 sığınak tespit edildi.

Sığınakta yapılan aramalarda, 10'u büyük 14 tüp, pil, set üstü ocak, 2 parka, 10 battaniye, 10 yastık, 2 pantolon, 20 metre elektrik kablosu, 5 ampul, iç çamaşırı, elektrik bandı, 6 kumanda pili, tıraş bıçağı, 8 ilaç, 2 kitap, defter, 3 ısıtıcı ampul, 2 lüks gömleği, 3 sabun, diş macunu, 5 kilo nohut, 5 kilo un, 10 kilo zeytin, çay, şeker, peynir, 10 tabak, 4 tencere, 10 kaşık, un eleği, tıraş fırçası, 3 çakmak, gazlı ekmek pişirme sacı, kıyafet, çaydanlık, 8 hazır çorba, 2 sırt çantası ve 4 çay bardağı ele geçirildi.

Sığınaklar, güvenlik güçlerince imha edildi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024