Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2142 kez okundu. | Array Haberleri
Haberin Tarihi :   12 Mart 2020 - 19:35

Resulayn da bomba yüklü araçla saldırı! 1 asker şehit düştü

Büyüt
Küçült
Resulayn da bomba yüklü araçla saldırı! 1 asker şehit
Şanlıurfa Valiliği'nden yapılan son dakika açıklamasında, "Barış Pınarı Harekatı bölgesindeki Resulayn'da yol kontrol noktasına PKK/YPG'li teröristlerce düzenlenen bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda 1 uzman onbaşı şehit oldu. Saldırıda 3 yerel güvenlik görevlisi de hayatını kaybetti" denildi.

Şanlıurfa Valiliği’nden yapılan son dakika açıklamasına göre Barış Pınarı Harekâtıyla güvenli hale getirilen Resulayn ilçesinde PKK tarafından düzenlenen saldırı sonucunda bir Jandarma Uzman Onbaşı ve üç yerel güvenlik personeli şehit oldu.

 

Şanlıurfa Valiliği’nden yapılan açıklama şu şekilde:

Barış Pınarı Harekâtıyla güvenli hale getirilen Resulayn ilçesinde 12 Mart 2020 saat 12.40 sıralarında, yol kontrol noktasına PKK/PYD/YPG terör örgütü mensuplarınca bomba yüklü araç ile yapılan saldırı sonucu bir (1) Jandarma Uzman Onbaşımız ve üç (3) yerel güvenlik personeli şehit olmuştur.

Aynı saldırı sonucunda, yedisi sivil olmak üzere yaralanan on (10) kişi ise Ceylanpınar Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmış olup hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.  Şehidimize Allah’tan rahmet; ailesi, silah arkadaşları ve asil milletimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024