Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 971 kez okundu. | Array Haberleri
Haberin Tarihi :   11 AÄŸustos 2020 - 18:31

Türkiye'den flaş hamle!

Büyüt
Küçült
Türkiyeden flaş
Savunma Sanayii İcra Komitesi'nden yapılan açıklamada, ''Türkiye tam bağımsız savunma sanayi yolunda kararlı bir şekilde yoluna devam edecektir. Elektronik harp, muhabere, silah, mühimmat, füze ve muhtelif platformlara ilişkin projeler karara bağlandı'' denildi.

Savunma Sanayii Ä°cra Komitesi Toplantısı'nın ardından yapılan açıklamada, "Türkiye tam bağımsız savunma sanayi yolunda kararlı bir ÅŸekilde yoluna devam edecektir." denildi.

Ä°ÅžTE ALINAN KARARLAR

Açıklamada, ''Elektronik harp, muhabere, silah, mühimmat, füze ve muhtelif platformlara iliÅŸkin projeler karara baÄŸlandı. Kovid-19 kaynaklı salgın sürecinde savunma sanayimiz kritik projelerde herhangi bir aksamaya izin vermeden çalıştı. Salgın sonrası dönemde çalışmalar kararlılıkla devam edecek ve ihracata özel bir önem verilecek." ifadelerine yer verildi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024