Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu yazı 3381 kez okundu.
Yazının Tarihi :   13 Åžubat 2019 - 15:15:40

31 MART SEÇİMLERİNDE SONA YAKLAŞIRKEN

Büyüt
Küçült
31 MART SEÇİMLERİNDE SONA

Hüseyin Demir

 


 


Son on beş yirmi senedir Türkiyede yapılan her seçim ülkenin varlık ve bekasının en önemli boyutunu oluşturuyor. Zira son çeyrek yüz yılda Türkiye özüne ve dahi istiklaline sıkı sarılarak, geleceğini güvenle inşa etmek istiyor. Ama içerideki ve dışarıdaki Türkiye düşmanları ise hiç boş durmuyor. Dünden bu güne ne denediler ise hepsi başarısızlıkla sonuçlanmasına karşın vazgeçmeleri şöyle dursun farklı yol ve yöntem arayışlarına başvurmaktan geri durmadılar, durmayacaklar da. Kendi kurdukları terör örgütlerini sürekli yenileyerek, sahaya sürmekten vaz geçmiyorlar. İçerideki hainler ise, bu şer odaklarına hizmet etmek için adeta yarışıyorlar.


İç ve dış düşmanların hedefi; ülkenin iç düzenini sarsmak, gereken her yolu deneyerek düşmanlık tohumları ekmek, milletin birlik ruhunu dinamitlemek. Bu şer odaklarına aracılık yapmak isteyenlerin de küresel odaklar tarafından mutlaka kademeli bir şekilde devreye sokulacağı bir ortamın içindeyiz. Zira dış cephede Türkiyenin bileğini bükemeyenlerin umudu iç cephedir.


İçerideki hainlerin hedefinde de, ülke içinde meşruiyet tartışması açmak, her seçim öncesi yaptıkları gibi seçim güvenliği tartışması yapmak ama bir türlü iddialarını ispatlayamamak, seçim kazananın başarısına gölge düşürmeye çabalamak, sandıktan alınamayan sonucu meşruiyet tartışmasıyla almaya çalışmak. Amaçları aşikar: Türkiyenin geleceğini karartmak. Bu işbirlikçiler halkın desteğinden ümitlerini kestikleri için olsa gerek tüm emellerini dış güçlerin desteğine bağlamışlar, onun için onlar ne derlerse -ülkeye neye mal olacağına bakmadan- hemen gündemlerine alıyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar maskeleri bir bir düşecek, her zaman olduğu gibi bu sefer de kaybedecekler.


Bu noktada yüreği bu topraklar için çarpanların bu süreçte neyin yaşandığını, niçin yaşandığını çok iyi bilmesi gerekiyor. Demem o ki, ellerini ovuşturan yıkım ekibine bu seçimde bu millet fırsat vermemeli. Zira bunların Türkiye’nin geleceği için tek bir projeleri, tek bir planları, tek bir hayalleri yoktur. Ama her seçimde ’armut piş, ağzıma düş’ misali ülkenin yönetiminin kendi ellerine verilmesini beklerler. Şimdi yine aynı hevesle kıvranıyorlar. Bunun için CHPsi, HDPsi, İPi bir araya geldiler, tek dertleri milletin iktidarına son vermek. Ama nafile. Bu millet bu ülkenin istiklaline ve istikbaline -15 Temmuz gecesi yaptığı gibi- yine sahip çıkacaktır.


Ve dahi, bunların ’iÅŸler düzelsin, memleket yeniden yükseliÅŸe geçsin’ diye bir dertleri kesinlikle yok. EÄŸer fırsat bulup da ipleri ellerine geçirirlerse, zücaciye dükkânına girmiÅŸ fil misali her ÅŸeyi kırıp dökecekler, yıkacaklar, eski Türkiye’yi yeniden hortlatacaklar. Bunu ben söylemiyorum, kendileri söylüyorlar. Açıkça ’Eski Türkiye’yi geri getireceÄŸiz’ diyorlar. Ama milletimizin bunlara, bekledikleri fırsatı, geçmiÅŸ on dört seçimde olduÄŸu gibi yine vermeyeceÄŸine inanıyorum.


 


31 Mart’ta bu millet AK Parti’nin ve Cumhur Ä°ttifakı’nın yanında duracak ve dahi –inÅŸallah- Ak Parti büyük bir ÅŸehircilik hamlesiyle hizmet ufkunu daha da geniÅŸletecektir


Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediyesinde 1994’te baÅŸlatılan yerel kalkınma hamlesi 2004’ten beri AK Parti çatısı altında çıtayı sürekli yükselterek bu günlere gelmiÅŸtir. Belediyecilik anlayışında çığır açan Ak Partinin, gelecek dönemde de tevazu, samimiyet ve gayretle “memleket iÅŸi gönül iÅŸi” prensibiyle belediyecilikte yine yeni ufuklar açacağını bu millet görecektir.


Şehir planları, kentsel dönüşüm, akıllı şehirler, sosyal belediyecilik, halkla birlikte yönetim, alt yapı ve ulaşım, benzersiz şehirler, çevreye saygılı şehirler, yatay şehirler, tasarruf ve şeffaflık, değer üreten şehirler gibi projeleri gerçekleştirmiş Ak Partinin, bugün sath-ı mailinde bulunduğumuz seçim arifesinde hala bir eşi menendi yok.


Muhalefetin aynı seviyeye yaklaÅŸması için önce “Ak kadroların” memleket sevdasına ve ErdoÄŸan gibi bir lider çıkarmak için de en az çeyrek asra ihtiyacı var. Zira samimiyet, gayret ve sebat ve üretkenlikle ülkenin alternatifsiz partisi “Ak Parti” küresel bir marka oldu olacak.


Ä°nancım odur ki, bu millet, 31 Mart’ta milli iradeye, ülkenin varlık ve bekasına, ÅŸehirlerin geleceÄŸine sahip çıkmaya, Ak Partinin hizmet siyasetine destek vermeye, gönül belediyeciliÄŸine kavuÅŸmaya yine ve yeniden “evet” diyecektir, inÅŸallah.


 


Selam ve dua ile.


 


13-02-2019  Hüseyin Demir

E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
YAZARA AÄ°T DÄ°ÄžER YAZILAR



Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024