Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu yazı 2208 kez okundu.
Yazının Tarihi :   21 Şubat 2020 - 12:37:32

MUHALEFETİN MİLLİ DURUŞ SORUNU

Büyüt
Küçült
MUHALEFETİN MİLLİ DURUŞ

Hüseyin Demir

 


Hüseyin Demir



Türkiye’nin Mısır’da dostu Mursi idi, Türkiye’nin muhalefet partisi CHP, Mursi‘ye düşman, darbeci Sisi’ye dost oldu. Suriye’de dostumuz ÖSO. CHP, ÖSO’ya düşman, katil Esed’e dost oldu. Libya’da dostumuz SERRAC. CHP, Serrac’a düşman, darbeci Hafter’e dost oldu.



Türkiye’de muhalefet partisi CHP, milli bir duruş sergileyemiyor. Düne kadar toplanan deprem yardımlarıyla emeklilerin, memurların maaşını ödeyenler, şimdi çıkmışlar her yıl emekliye yirmi iki milyar ikramiye veren hükümeti eleştiriyorlar. Dün hastanelerde parası olmayan fakir fukarayı rehin tutanlar, bugün çıkmışlar sağlık sektörünü eleştiriyorlar.



Elazığ depreminde 38 kişi ölmüş, Van da çığ altında 39 kişi can vermiş, Suriye’de askerlerimiz şehit düşmüş, Doğu Akdeniz’de etrafımız sarılıyor, emperyalistler güneyimizde terör devleti kurmaya çalışıyorlar, ana muhalefet partisi CHP ise bizi pohpohlamıyor diye CNN TÜRK’ü boykotla meşgul.



Atatürk’ün heykellerinin üzerine benzin döküp ateşe veren HDPKK’lıları görmüyorlar, üstüne üstlük onlarla kol kola yürüyorlar ama Atatürk’ün heykeline kartopu attı diye 12 yaşındaki küçük kız çocuğunu şikâyet edip, arkadaşlarından koparıp, okulundan sürüyorlar.



HDP’nin önünde anneler babalar “evlatlarımızı verin” diye günlerdir nöbet tutuyor ama bizim entel dantel solcu muhalif çevrelerden ses yok. Görmezden geliyorlar. PKK ormanları yakıyor, görmezden geliyorlar. Türkiye’de muhalefet partisi CHP burada da milli bir duruş sergileyemiyor.



CHP’nin genel başkanı Kılıçdaroğlu, “fetö”nün siyasi ayağı Erdoğan’dır dedi. Kalmamış insaf beni âdemde. Ve dahi 15 Temmuz gecesi, vatanı işgâl teşebbüsünü püskürten iradeye “fetö” karası çalmak, bir cinnet halidir. Muhalefet “fetö” üzerinden karşılıklı atış yapma kolaycılığından vazgeçemiyor.



1970’lerden beri hoca bilinen Fetö, CHP’nin bir numaralı nefret edilen kişisiydi. Ta ki Ülkeye ihaneti öğrenildi makbul oldu. Erdoğan canı pahasına Fetö ile mücadele ederken, CHP’nin maalesef yüz seksen derece dönüşle, Fetö’ye siyasi kölelik etmeye başladığı görülüyor.



Fetö bir kaset entrikasıyla Baykal’ı CHP’nin başından alıyor, Kılıçdaroğlu’nu Başkan yapıyor. CHP milletvekili Yıldıray Sapan: “Bu CHP’ye oy verirseniz Fetö’ye oy vermiş olursunuz.” diyor. CHP milletvekili Birgül Ayman: "Partimiz ne kadar inkâr etse de Fetö ile ittifak yaptı diyor." CHP milletvekili Yılmaz Ateş ise: "CHP, Fetöye teslim oldu." diyor.



Nitekim Fetö, Kemal Kılıçdaroğlu’nu CHP’ye genel başkan yaptı. Recep Tayyip Erdoğan’ı ise öldürmek istedi. Kılıçdaroğlu ise Erdoğan’ı fetöcülükle suçluyor. Anlayacağınız kimin eli kimim cebinde belli değil.



Eski CHP Milletvekili Yılmaz Ateş; “CHP, FETÖ’ye Teslim Oldu. CHP’li seçmenler Laik ve demokrat geçinmeye devam etsin” diyor. Kılıçdaroğlu’nun 6 Danışmanı FETÖ’den tutuklanıyor. CHP, FETÖ’nün oyuncağı olmuş ama Chp’liler Hala Atatürk’ün partisiyiz diye içlerini ferahlatıyorlar...



Erdoğan düşmanlığı, CHP’lilerin gözünü kör etmiş. CHP’liler, Tarsus’ta kendini yakan vatandaş üzerinden algı operasyonları düzenlediler. Olayı, "aç insanlar artık kendini yakıyor" diye köpürttüler. Oysa daha sonra o kişinin CHP’li Mersin Belediyesi tarafından kapı önüne konulan bir vatandaş olduğu ortaya çıktı.



TSK’ da 18 bin kripto Fetöcü tespit edildikten sonra bir anda Kılıçdaroğlu, Başbuğ, Özkök vs. hükümete saldırmaya başladılar. Dertleri Fetö’nün temizlenmesi olsaydı üzerlerinde duracakları konu bu olurdu. Ancak dertleri belli ki başka bir şey.



Muhalefetin kültür anlayışı, Hakkâri’de bale gösterisi yapmak, konsere gidip hava atmak. ÇAĞDAŞLIK anlayışı ise, Bebek’te, Şişli’de, Moda’nın sokaklarında köpek gezdirmek.



CHP belediyeleri 11 ayda neler yaptı? Basından öğrendiğimize göre: Yalova’da 22 milyon TL’lik soygun; Ankara’da 25 milyon TL’lik rüşvet; İstanbul’da kaçak büfe; Adalar’da milyonluk vurgun ve metres; Eskişehir’de yeni heykeller; İzmir’de su kuyrukları ve uyuz salgını.



Ha en önemli icraatlarının başında da, Otogara tuvalet yapılması var. Üstelik tuvaletlerin ücretinde de indirime gidildi. Tuvaletler, İstanbul kart ile 1 TL karşılığında kullanılabiliyor.



Ayrıca yenileme çalışmaları devam ederken, mağduriyet yaşanmaması adına mobil tuvaletler bile hizmet veriyor. Tuvalet açmak büyük bir hizmet ise, İstanbul Hava Liman’ı nedir? Bilemedim. CHP yandaşı basın üç gün dev tuvalet hizmetini anlata, anlata bitiremedi. Dünyanın en büyük hava limanı ise halen eleştiriliyor.



CHP Türkiye’de millet menfaatine yapılan bütün icraatlara karşı çıktı, çıkmaya da devam ediyor: İstanbul’da birinci, ikinci, üçüncü Boğaz köprülerine karşı çıktı, yaptırmak istemedi. Marmara’ya karşı çıktı, yaptırmak istemedi. Havaalanına karşı çıktı, yaptırmak istemedi. Oto yollara karşı çıktı, yaptırmak istemedi. Sağlık da devrim yapıldı, muhalif oldu. Hızlı trene muhalif oldu. Askeri vesayetin kaldırılmasına muhalif oldu. Başörtüsü yasağının kaldırılmasına muhalif oldu. Fetö ile mücadele partiler üstü olması gerekirken, hayati önem arz etmesine rağmen, hiçbir zaman hükümetin yanında olmadı. Kürtçe üzerindeki yasakları kaldırmasına muhalif oldu.



CHP ‘i belediyelerin icraatlarına baktığımızda gördüğümüz, heykel yapmak birinci öncelikleri. Bir de İstanbul’da otogarın tuvaletini yapmak ikinci öncelikleri oldu. Tabanına ise Laik ideolojik yaklaşımla, Erdoğan düşmanlıklarını aşılama icraatlarıyla Atatürk’ün partisi CHP hayatını idame ettiriyor şimdilik.



Seçimden önce CHP; İBB’de çalışan tüm emekçi kardeşlerime sesleniyorum, Ekrem İmamoğlu sözüdür. Hiçbir emekçi kardeşimin işine son vermek gibi bir ahlakımız yok diye bağıran İmamoğlu, seçimden sonra, CHP’li İBB, ilk iki ayda 5 binden fazla emekçiyi işten attı.



İşte CHP sözünün geçerliliğinin seçim geçinceye kadar olduğunun kanıtı. Siyasi ahlaksızlığa tavan yaptırdıklarının kanıtı. Hâlbuki Belediyecilik lafla olmaz. Farkındalık ister, tecrübe ister, fedakârlık ister, adanmışlık ister ve aşk ister. Erdoğan, “memleket işi gönül İşi” diyor, onlar “geçin bu işi” diyor.



27 yıl tek parti ile iktidarda kalan CHP Erdoğan’a diktatör diyor. 35 yıldır asker, polis, sivil şehit eden PKK, Erdoğan’a katil diyor. 26 banka soyup kaçan sol kesim, Erdoğan’a Hırsız diyor. Dinsiz ateistler, Erdoğan’a dini kullanıyor diyor. Ne günlere kaldık. Şaka gibi.



Birileri "darbe" fısıltıları yayıyor... CHP’li Erdoğdu, polise taşla direnmekten söz ediyor... İmamoğlu da gezi vandallığına güzellemeler yapıyor. Dikkat etmek lazım: Demokrasiden umudunu kesenlerin milletin bilinçaltına gönderdiği mesajlar mı acaba bunlar?



Bu milletin isteği: Biz de bir Suriye, Irak, Mısır ve Libya gibi olmayalım. Bizi ABD, Rusya ve İngiltere yönetmesin. Ülkemiz bölünmesin. Tam bağımsız güçlü Büyük Türkiye olalım.



İşte bu millet bu yolda Reis’e inandığı için onun yanında. Muhalefetten de, çok yüzlü olmayı bırakıp, milli duruş sergilemesini istiyor ki muhalefetin de yanında olsun.



Selam ve dua ile.



20-02-2020


E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
YAZARA AİT DİĞER YAZILAR



Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024