Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2693 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   08 Ocak 2020 - 11:37

AK PARTİ de İl Başkanları Değişiyor.

Büyüt
Küçült
AK  PARTİ de İl Başkanları
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile kendisine il başkanları sunumu yapan Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı arasında esprili diyaloglar yaşandı.

AK Parti MYK ve MKYK toplantıları AK Parti Genel Merkezi'nde yapıldı. Birçok konunun gündeme geldiği toplantılarda yeni il başkanları da görüşüldü. "KILIÇDAROĞLU GİBİ MİYİM BEN" Yeni atanan il başkanlarıyla ilgili sunum yapan AK Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir her atamayı "Sayın Cumhurbaşkanımızın onayıyla atanmıştır" şeklinde açıkladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise bu sözlere karşılık "Niye bana yıkıyorsun, tek başına mı atıyorum ben il başkanlarını? Sen benim önüme getiriyorsun, ben çoğunu tanımıyorum bile. İstişare yapıp atıyoruz. Kılıçdaroğlu gibi bana ‘tek adam' mı diyorsun yani" diyerek espriyle karşılık verdi. Yeni atanan il başkanlarının çoğunun mühendis olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kandemir ise; "Avukat lobisini kıralım istedik." dedi.



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024