Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2201 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   29 Kasım 2019 - 14:21

Bahçeli: Ağzını kapatsa iyi olacak!

Büyüt
Küçült
Bahçeli: Ağzını kapatsa iyi
Bülent Arınç'ın “KHK uygulamaları bir facia” sözleriyle ilgili tartışma devam ediyor. MHP lideri Bahçeli, 'FETÖ' ile mücadelede 'bazı' açıklamaların kafa karıştırdığını söyleyerek, 'Arınç ağzını kapatsa iyi olacak, fazla konuşması kendisine zarar veriyor' dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi eski Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç'ın “KHK uygulamaları bir facia” sözleriyle ilgili tartışma devam ediyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'FETÖ' ile mücadelede 'bazı' açıklamaların kafa karıştırdığını söyleyerek, "Arınç ağzını kapatsa iyi olacak, fazla konuşması kendisine zarar veriyor" dedi.

Bahçeli, daha önce yaptığı bir açıklamasında “KHK faciadır' değerlendirmesiyle birlikte mağdur edebiyatına bel bağlanması 15 Temmuz şehitlerine ve gazilerine büyük bir haksızlık ve hadsizliktir” demiş, Arınç'ı sert sözlerle eleştirmişti. Bahçeli'nin açıklamalarından üç gün sonra Arınç konuya ilişkin olarak bir açıklama yapmış, "Yargıyı kutsallaştırmak gibi bir iddiam hiç olmadı. KHK faciadır dememeliydim" demişti.

Öte yandan MHP lideri eleştirilen Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi'nin parlamenter sistemin kusur ve eksikliklerini bertaraf ettiğini ifade etti. Türkiye'nin yeni sistemle yükselişe geçtiğini kaydeden Bahçeli, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin bütün kurum ve kurallarıyla yerleşmesi temel gündem ve önceliğimizdir. Dikkat ettiniz mi bilmiyorum, bu yeni sistemle kararlar süratle alınmakta, uygulamaya süratle geçilmekte, bununla birlikte herhangi bir gevşeme ve gecikme yaşanmamaktadır. Kurumlar arasında bir denge ve düzen vardır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi daha yenidir. Bu yeni Sistemi'n tam oturması sabahtan akşama hemen olacak bir iş değildir. Zamanla taşlar yerine oturacak, sistem tıkır tıkır çalışacaktır" diye konuştu.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024