Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 5439 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   28 Mayıs 2014 - 12:10

2. SATRANÇ TURNUVASI ‘FETİH KUPASI’ Perşembe Günü Gerçekleşecek

Büyüt
Küçült
2. SATRANÇ TURNUVASI ‘FETİH KUPASI’ Perşembe Günü
Fethin 561. yılında 1453 sporcu düzenlenen satranç turnuvasında ter dökecek.

Fatih Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu İstanbul İl Temsilciliği işbirliğiyle İstanbulun fethi münasebetiyle 29 Mayıs 2014 Perşembe günü, 10:00 -17:00 saatleri arasında, Satranç Turnuvası Fetih Kupası etkinliği yapılacaktır.

 

7 kategoride toplam 1453 sporcunun yarışacağı turnuvada, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde görevli 1 başhakem, 7 başhakem yardımcısı ile birlikte toplam 50 hakem görev yapacaktır.

 

Hafızayı kuvvetlendiren, konsantrasyonu ve motivasyonu artıran, mantıksal düşünmeye ve stratejik planlama yapmaya yönlendiren oyunun genç nesiller arasında öğrenilmesi ve yaygınlaşmasını da teşvik eden turnuvada, yarışmaya katılan tüm sporculara madalya, kendi kategorisinde dereceye giren ilk 3 sporcuya ise kupa takdiminin yanı sıra,

Büyükler A Kategorisinde dereceye giren ilk 10 yarışmacıya para ödülü, büyükler B ve gençler kategorilerinde dereceye giren ilk 3 yarışmacıya ise sürpriz hediyeler verilecektir.

 

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demirin ev sahipliğinde gerçekleşecek turnuvada siz değerli basın mensuplarını aramızda görmekten onur duyarız.

 

 

Tarih                     : 29 MAYIS PERŞEMBE

Saat                       : 10:30 – 17:00

Yer                        : MİMAR SİNAN STADI  / FATİH

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024