Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4691 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Aralık 2012 - 12:46

Başkan Demir: 100 Bin Çocuk Yetiştiriyoruz

Büyüt
Küçült
Başkan Demir: 100 Bin Çocuk
Fatih Belediyesi tarafından velilere yönelik düzenlenen "Bilgili Aile, Başarılı Çocuk" seminerleri tüm hızıyla devam ediyor. İskenderpaşa İlköğretim Okulu’ndaki seminere katılan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir "100 bin tane çocuk yetiştiriyoruz" dedi.

Fatih Belediyesi’nin 7 yıldır düzenli bir şekilde devam ettiği "Bilgili Aile, Başarılı Çocuk" seminerleri tüm hızıyla sürüyor. Pazartesi ve Çarşamba günleri ilçenin farklı ilköğretim okullarında gerçekleştirilen seminerler ile ailelerin çocuklarına karşı doğru davranış biçimleri geliştirmeleri ve ailelerin sergiledikleri yanlış davranış biçimlerinden kaynaklanan problemlere çözüm bulunmasına yardımcı olunuyor. Son olarak İskenderpaşa İlköğretim Okulu’nda düzenlenen seminere Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir de katıldı. Öğrenciler tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Başkan Demir, velilere yönelik bir de konuşma yaptı.

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir velilere bazı tavsiyelerde bulunmayı ihmal etmezken, bir çocuğun sadece ders çalışarak başarılı olamayacağını, çocukların boş vakitlerinde spor ve sanat gibi etkinliklerle meşgul olması gerektiğini vurguladı. Belediye Başkanı olmadan önce 2 tane çocuk yetiştirdiğini belirten Demir "Başkan olduktan sonra 100 bin tane çocuk yetiştiriyoruz. Fatih’te okuyan her çocuğu kendi evladımız gibi görüyoruz. Fatih Belediyesi olarak biz de, evlatlarımızın iyi yetiştirilmesine katkıda bulunmak istiyor; çocuklarımıza eğitimde, sporda, sanatta, sosyal çevrede en iyi imkânları sunmak için çalışıyoruz. Onların eğitim seviyesini dünyanın en ileri seviyesine taşıyan teknolojinin son imkânlarını da sınıflarına kadar getirdiğimiz ‘Akıllı Tahta’ sistemleri bizim çocuklarınıza verdiğimiz değerin en güzel ifadesidir” dedi.

Başkan Mustafa Demir’e okula yaptığı hizmetler için teşekkür eden İskenderpaşa İlköğretim Okulu Müdürü Bülent Alaş ise, "Sayın Başkanımız okulumuza ve ilçemizdeki okullara önemli hizmetlerde bulundu. Kendilerini okulumuzda ağırlamaktan onur duyuyoruz" şeklinde konuştu. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024