Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 5330 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   08 Ocak 2013 - 10:56

BAŞKAN DEMİR, EVSİZLERE KUCAK AÇTI

Büyüt
Küçült
BAŞKAN DEMİR, EVSİZLERE KUCAK
Havaların soğumasıyla birlikte kalacak yeri olmayan ve sokakta yaşayan vatandaşlar Fatih Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri tarafından sokaklardan alınarak özel olarak hazırlanan kapalı alanlarda misafir ediliyor.

Soğuk ve karlı havalarda yaşadıkları sokaklardan alınarak Büyükşehir Belediyesi Edirnekapı Zabıta Amirliği’nde bir araya getirilen evsiz vatandaşların barınma ihtiyaçlarının yanı sıra yiyecek ve temizlik ihtiyaçları da karşılanıyor.

 

Zabıta ekiplerinin çalışmalarına katılan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir de evi olmayan Hakan Çevik ile yakından ilgilendi. Eşyalarıyla birlikte Edirnekapı Zabıta Amirliği’ne yerleştirilen Çevik, soğuk ve karlı havalarda sokakta kalmayacağı için Başkan Demir’e teşekkür etti.

 

Başkan Demir de, Fatih’te yaşayan onlarca evsize kol kanat gereceklerini belirterek “Yaşam şartlarının zorlaştığı bu soğuk kış günlerinde kimsenin sokakta kalmasına gönlümüz razı değil’ dedi.

 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024