Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 5756 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   20 Ekim 2012 - 13:29

Başkan Mustafa Demir 250 Kasa Palamut Dağıttı

Büyüt
Küçült
Başkan Mustafa Demir 250 Kasa Palamut
Balık sezonunun başlamasından itibaren mahalle mahalle dolaşarak vatandaşa balık dağıtıyor.

Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği balık dağıtma törenine katılan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, cadde sakinlerine 250 kasa palamut dağıttı.

Balık sezonunun başlamasıyla birlikte palamutta yaşanan bolluk balıkçıların da vatandaşların da yüzünü güldürmeye devam ediyor. Fatih Belediyesi ise balık sezonunun bereketini vatandaşla paylaşıyor.

Ücretsiz balık dağıtımına Kumkapı Meydanı’ndaki Balık Festivaliyle başlayan Fatih Belediyesi, daha sonra da sokak sokak, mahalle mahalle dolaşarak bereketli başlayan sezonun balıklarını vatandaşlara ulaştırıyor.

Bu kapsamda bugün de Balat Mahallesi Kiremit Caddesi’ndeki vatandaşa balık dağıtıldı. Başkan Demir’in de katılımıyla düzenlenen törende, 250 kasa palamut katılımcılara ikram edildi. Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği törende poşetler içerisinde dağıtılan balıklar kısa sürede tükendi.

Daha önce de Karagümrük, Cibali, Derviş Ali Mahallesi, Balat, Yedikule, Mevlanakapı ve Silivrikapı’da balık dağıtımı yapılmıştı.






E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024