Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 6858 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   01 Ekim 2014 - 15:36

Bu Hafta‘Halk Meclisi’ Kocamustafapaţa’da Kuruldu

Büyüt
Küçült
Bu Hafta‘Halk Meclisi’ Kocamustafapaţa’da
Halk Meclisi’nin bu haftaki adresi Kocamustafapaţa Parký oldu. Fatih Belediye Baţkaný Mustafa Demir, düzenlediđi ‘Halk Meclisleri’nde mahalleliyle bir arara gelmesi vatandaţlar tarafýndan takdirle karţýlandý.

Belediye binasýnda periyodik olarak düzenlenen ‘Halk Günlerinin yaný sýra bundan böyle yine periyodik aralýklarla Fatih Belediye Baţkaný Mustafa Demir ve ekibi mahallelerde parklarda kahvaltýlý halk meclislerinde vatandaţlarla bir araya geliyor.

Kocamustafapaţalý vatandaţlarýn yođun ilgi gösterdiđi halk meclisi toplantýsýna Fatih Belediye Baţkaný Mustafa Demir ve baţkan yardýmcýlarý katýldý.

Fatih Belediye Baţkaný Mustafa Demirde artýk bundan sonra mutat olarak düzenledikleri kahvaltýlý halk meclisine yođun katýlýmlarýndan dolayý Kocamustafapaţa mahalle sakinlerine teţekkür ederek, ‘ Daha bugüne kadar hiçbir Fatihliden ‘bizi seçimden seçime hatýrlýyorsunuz diye bir serzeniţte bulunmadý, bulunamaz. Biz sadece seçimlerde deđil yýlýn her günü sizinleyiz sizinle beraberiz. Biz seçim için çalýţmýyoruz. Her zaman hizmetin en kalitelisini en hýzlý ţekilde vatandaţlarýmýza vermeye çalýţýyoruz. Her fýrsatta insanlarýmýzla bir araya gemliye çalýţýyoruz. Derdimiz, eđer bir yanlýţýmýz bir eksiđimiz varsa bunun biz söylenmesi iletilmesi. Ýnsanýn olduđu yerde yanlýţ veya eksik olabilir, varsa bir eksiđimiz bunun bize birinci ađýzdan söylenmesini istiyoruz dedi.

Hep birlikte güzel ve samimi bir ortamda gerçekleţen halk meclisinde vatandaţlar da öncelikli olarak kendilerine böyle bir imkan sunduđu için Fatih Belediye Baţkaný Mustafa Demire teţekkür ettiler.

Kahvaltýný ardýndan, Kocamustafapaţa mahalle sakinleri tek tek sýrayla sorun, sýkýntýlarýný ve isteklerini Fatih Belediye Baţkaný Mustafa Demire ilettiler.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024