Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 8443 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   19 Eylül 2014 - 10:55

FATİHLİ ‘HALK MECLİSİ’NDE BULUŞUYOR

Büyüt
Küçült
FATİHLİ ‘HALK MECLİSİ’NDE
Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir düzenlediği ‘Halk Meclisleri’nde mahalleliyle bir arara geliyor. Uygulamanın ilki Silivrikapı Parkı’nda gerçekleştirildi.

Periyodik aralıklarla Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve ekibi mahallelerde parklarda kahvaltılı Halk Meclisi düzenleyecek. Uygulamanın ilki Silivrikapı Mahallesi, Silivrikapı Parkında gerçekleştirildi.

Silivrikapılı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği halk meclisi toplantısına Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Başkan yardımcıları, müdürler katıldı. Toplantıya Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soyluda sürpriz yaparak teşrif etti.

 

Halk Meclisinde bir konuşma yapan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu, yerel ve yerinden yönetimin önemine değinerek, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demirin halkın içinde milletle birlikte millete en iyi hizmetleri sunan bir belediye başkanı olduğunu söyledi.

 

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demirde ilk kez düzenledikleri kahvaltılı halk meclisine yoğun katılımlarından dolayı Silivrikapılılara teşekkür ederek, bir Ecdat yadigari Fatihe hizmet etmenin onuru ve gururu ile gecelerini gündüzlerine katarak milletle birlikte milletin istekleri doğrultusunda en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını ifade etti. Birkaç sene öncesine kadar gecekonduların bulunduğu alanı kamulaştırarak Silivrikapı Parkı yaptıklarını ifade eden Başkan Demir, parkın, mahalleli için güzel bir nefes alma, dinlenme noktası haline geldiğini söyledi. İlk kez 2006 yılında sokak iftarlarını başlatan belediye olduklarını hatırlatan Demir, ‘Bir ilke daha imza atıyor ve mahallelerde kahvaltılı halk meclisinin ilkini gerçekleştiriyoruz, bundan sonra da bu buluşmalar devam edecek dedi. 

Hep birlikte yapılan kahvaltının ardından vatandaşlar sorunlarını ve isteklerini doğrudan Belediye Başkanı Mustafa Demirle paylaştılar.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024