Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 22493 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   00 0000 - 17:10

Fatih Belediyesi Logo Rengini Bizans ın Kurumsal rengi Olan Kiremit Rengine Çeviriyor.

Büyüt
Küçült
Fatih Belediyesi Logo Rengini Bizans ın Kurumsal rengi Olan Kiremit Rengine

Fatih Belediye Meclisi Fatih Belediye logosundaki mavi rengi bizans rengi olan kiremit rengine dönüştürmesine büyük tepki var

 

Daha öncede  Logosunda Fatih Sultan Mehmetin silüetini ve Fatih Camiisini yok ederek 3 medeniyeti simgesini vurgulayacak logo değişikliği çalışmasının Mecliste aldığı tepkiyle geri çeken Fatih Belediyesi Logo Rengini kiremite çeviriyor.


Fatih Belediyesi Mustafa Demir’in seçimle iş başına geldiğinden bu yana Fatih ilçesini Dünya Turizm başkenti yapma sevdası hiç bitmeyeceğe benziyor. Özellikle bizans ,ceneviz ve eserlerinin ihyasından sonra belediye logosunu değiştirme girişimleri çok çarpıcı.

Daha öncede logodan Fatihin slüetini yok etme girişimi Muhalif meclis üyelerinin sert tepkileri ile geri çekilmişti .Bu işin gidişatınn Fatih ilçesinin adınında yok edilip dünyaya daha sevimli bir isimle anılacağı Fatih’in ve Osmanlının o ihtişamının hatırlatmıyacak bir isme doğru gittiği muhakkak.


Fatih belediyesinin  logosunda Bizans rengini kullanmak isteyen Fatih belediye meclisinin  bu çalışmalarından Başbakanın haberi olmadığı söyleniyor.

 

Fatih Belediye Başkanlığının mavi renkli logosunda bulunan Fatih Camisini  daha önce kaldırmak isteyen Fatih belediye Meclisi  bu sefer logodaki rengi Bizans rengi olarak değiştirmek istemesi büyük tepkilere sebep oldu.

 

CHP Mahkemeye Gidiyor

 

 

SHP tarafından yapılan uygulamayı değiştiren dönemin Belediye Başkanı ve bu günün Başbakanı Erdoğan’ın bu olayı kesinlikle tasvip etmeyeceğini belirten bazı meclis üyeleri logonun rengini Bizans rengine dönüştürmek isteyen Ak Partili üyelerin aksine CHP Fatih meclis Grubu işlemin iptali için Mahkemeye gideceğini söylediler.

ayrıca habern alıntısını yaptığımız haberfatih.com haber sitesinin editörünün meclis üyelerine yönelttiği sorulara verilen cevablarda çok manidar bulundu.

 

haber kısmi alıntı www.haberfatih.com

 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024