Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 5109 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   00 0000 - 12:06

Fatih Belediyesi’den Kırtasiye Seti

Büyüt
Küçült
Fatih Belediyesi’den Kırtasiye

Fatih Belediyesi bu yıl okula başlayan 6 bin birinci sınıf öğrencisine okul çantası, beslenme ve kırtasiye seti hediye etti.

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, okula yeni başlayan miniklerle ders yaptı, öğrencilere hediyelerini dağıttı…

Pazartesi günü Türkiye genelinde 16 milyon, Fatih’te 80 bin öğrenci için ders zili çaldı.

Fatih Katip Kasım İlköğretim Okulu’nda düzenlenen törenle 2011-2012 eğitim ve öğretim yılına başlandı. Törene Fatih Kaymakamı Hasan Karakaş, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, İlçe Milli Müdürü Şeref Çalışır ve veliler katıldı.

Törende konuşan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, ’Çocuklarımız bizim için son derece önemli. Ulu Önder Atatürk’ün de dediği gibi bu ülkeyi muasır medeniyetlerin seviyesine ulaştıracak nesiller bu çatıların altında yetişecek.’dedi.

Başkan Demir konuşmasında, insanların ve toplumların farklılaştığını, bu süreçte de öne geçmenin ancak bilgiye sahip olmakla gerçekleşeceğini söyledi. Bugün Fatih’te bulunan bir okulun NewYork, Paris ve Londra’daki okullarla yarışması gerektiğini dile getiren Demir, ’bunu çocuklarımızı tanıdığım, kapasitelerini bildiğim ve onlara inandığım için söylüyorum’ dedi. Derslerin yanında sosyal faaliyetlerin de çocukların gelişimindeki önemine dikkat çeken Demir, bu yıl iki tane daha yapılacak yeni salonla beraber Fatih’e 15 tane kapalı spor salonu kazandırdıklarını vurguladı. Sadece karne notunun değil, sosyal davranışların, arkadaşlarla uyumun, çevreye duyarlı olmanın, milli, manevi ve ahlaki değerleri yaşatmanın da önemli olduğunun altını çizen Demir, ’sizler önce ailenizin, sonra öğretmenlerinizin, sonra da bu milletin gururusunuz,dedi.

Başkan Demir’den her birinci sınıf öğrencisine okul çantası, beslenme ve kırtasiye seti

Başkan Demir’in okulun en yenilerine bir de müjdesi vardı. Demir, Fatih’te bu yıl okula başlayan 6 bin birinci sınıf öğrencisine okul çantası, beslenme ve kırtasiye seti dağıtılacağını açıkladı.

Törende konuşan Fatih Kaymakamı Hasan Karakaş da Başkan Demir’e okullara yaptıkları yardım ve desteklerden dolayı teşekkür etti.

Konuşmalarından ardından Karakaş ve Demir birinci sınıf öğrencileriyle temsili ders yaptı. Başkan Demir ders sonunda miniklere çantalarını dağıttı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024