Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 8012 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Nisan 2015 - 14:42

Fatih Belediyesinden Sulukule projesi iptali için açıklama

Büyüt
Küçült
Fatih Belediyesinden Sulukule projesi iptali için
Danıştay 14. Daire’nin onamış bulunduğu 2013/ 5709 esas nolu kararı; hali hazırda hayata geçirilen Sulukule projesi ile ilgili bir karar olmadığı gibi bağlayıcılığı da bulunmamaktır.

T.C.

İSTANBUL İLİ

FATİH BELEDİYE BAŞKANLIĞI

(Basın Danışmanlığı)

 

 

 

KAMUOYUNA DUYURULUR

 

 

Danıştay 14. Dairenin onamış bulunduğu 2013/ 5709 esas nolu kararı; hali hazırda hayata geçirilen Sulukule projesi ile ilgili bir karar olmadığı gibi bağlayıcılığı da bulunmamaktır.

Şöyle ki: Danıştay 14. Dairenin iptalini onadığı karar; İstanbul 4. İdare Mahkemesinin 20 sayılı avan projesinin iptal kararının onanmasıdır.

Oysa ki, Sulukule projesi; 20 sayılı avan projesine iptal davası açılmasının ardından revize edilerek, yeniden hazırlanmış ve kurul tarafından 51 nolu avan proje olarak uygun bulunmasının ardından proje hayata geçirilmiştir.

Dolayısıyla Danıştay tarafından iptali onanan 20 sayılı avan proje hayata hiç geçirilmemiş, kağıt üzerinde kalmış bir projedir.

 

 

ilgili haber





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024