Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 8802 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Nisan 2015 - 11:41

Fatih te Bakkal Ve Marketlerin Önüne Bırakılan Açık Ekmek Kasaları Toplanıyor

Büyüt
Küçült
Fatih te Bakkal Ve Marketlerin Önüne Bırakılan Açık Ekmek Kasaları
Fatih Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, market, bakkal, büfe gibi yerlerin kapı önlerine bırakılan açık ekmek kasalarını topluyor.

Vatandaşların sağlıklı ve kaliteli gıda tüketmesini sağlamak amacıyla denetimlerini aralıksız olarak sürdüren Fatih Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, özellikle okul çevresindeki market ve gıda satışı yapan işletmelerde denetimlerini sıklaştırdı. Zabıta ekipleri tarihi geçmiş ve sağlıksız koşullarda gıda satışı yapan işletmeler hakkında önce uyarı, ardından cezai müeyyide uyguluyor.   Bakkal Ve Marketlerin Önüne Bırakılan Açık Ekmek Kasaları Toplanıyor     Erken saatlerde fırıncılar tarafından, kırık ve kirli kasalarla, ambalajsız şekilde bakkal ve marketlerin önlerine bırakılan, işyeri açılış saatine kadar kaldırımlarda kalan ve halkın sağlığını önemli ölçüde tehdit eden uygulama ile ilgili fırınlara Fatih Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekiplerince tebligat ile bildirimde bulunulmuştur. Fatih Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, düzenledikleri denetimlerle bakkal ve marketlerin kapısının önünde bırakılan ekmek kasalarını, alınan karar uyarınca topluyor. Ayrıca Fatihteki fırınlar da denetlenerek ekmek gramajları kontrol ediliyor.  Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde sağlıklı tüketimin sağlanmasına yönelik çalışmaları devam edecek.



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024