Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4840 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   00 0000 - 12:54

Fatih ve Eminönü İlçelerinin Birleştirilmesi

Büyüt
Küçült
Fatih ve Eminönü İlçelerinin

 

Daha önce sitemizde Fatih ilçe muhtarlıklarının birleştirileceği  yönündeki haberimiz sonrasında ANKARA DA uzun süreden beri üzerinde çalışması yapılan:Fatih ve Eminönü ilçelerinin tek bir i,lçe şeklinde yapılandırılıması projesin de son aşamaya gelindiği , yerel seçimlerde Fatih Suriçi Belediyesi olarak tek seçim bölgesi olacağının neredeyse kesinleştiği ve bu konuda hukki çalışmaların tamalanmak üzere olduğu muhtelif çevrelerde dillendirilmeye başlandı.

Çok daha önce gerçekleştirilmesi gereken bu projenin geç de olsa uygulanmaya konulacak olması gerek idari gerekse belediye çalışmalarının verimliliğini artıracağı fikri tarafımızca da olmumlu mütalaa edilmektedir.

Bu konuda yapılacak çalışmalar da okurlarımızın görüşlerinin ne olduğu konusu tarafımızca da dikkate değer görülmektedir.Okur yorumlarının ilgililere yönvereceğini düşünmekteyiz.Okur tarafından  açıklıkla dile getireceği her türlü  yorumlar tarafımızca yorumlar titizlikle değerlendirilip yetkili yerlere düzgün bir şekilde iletileceğiz.Fatihin geleceğini ilgilendiren bu konudaki her göçrüşünüzü yorumlarınıla beklyoruz.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024