Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 8326 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   05 Haziran 2015 - 14:29

Fatih ve Fetih Sergisine Büyük İlgi

Büyüt
Küçült
Fatih ve Fetih Sergisine Büyük
Gün Gün İstanbul’un Fethi sergisi Çamlıca Araştırma Kütüphanesinde açıldı.

Gün Gün İstanbulun Fethi sergisi Çamlıca Araştırma Kütüphanesinde açıldı. Fotoğraf ve resimlerden oluşan 65 parça tablonun bulunduğu sergiye yoğun ilgi gösteriliyor


İstanbulun fethinin 562. yıldönümü nedeniyle düzenlenen “Fatih ve Fetih” sergisi 29 Mayısta Güneşlide açıldı. Çamlıca Araştırma Kütüphanesi Sergi Salonunda sanat severleri bekleyen Gün Gün İstanbulun Fethi temalı sergide fotoğraf ve resimlerden oluşan 65 parça tablo bulunuyor. Sergide Fatih ve İstanbulun fethiyle ilgili yayınlanmayan birçok tabloya da yer veriliyor. Bir ay sürecek olan sergiye okullar büyük ilgi gösteriyor. Sergi Pazar hariç her gün ücretsiz olarak ziyaret edilebiliyor. Sergi, Çamlıca Basım Yayın, Yedikıta Tarih ve Kültür Dergisi ile İnsan ve Hayat Dergisi işbirliği ile hazırlandı.

c.h.a





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024