Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 10367 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   22 Haziran 2013 - 10:58

Fatihli Çocukların Yaz Spor Okulları Açıldı

Büyüt
Küçült
Fatihli Çocukların Yaz Spor Okulları
Fatih Belediyesi’nin ilçedeki çocuklara karne armağanı olan ücretsiz yaz spor okulları bu yılda düzenlenen coşkulu törenle açıldı. Toplam 1500 çocuğun yararlanacağı spor okullarının açılışında konuşan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Amacımız yaz tatilinde çocuklarımızın yeteneklerini değerlendirmesi, iyi zaman geçirmeleridir” dedi.

Dokuz yıldır çocuklara hizmet veren Fatih Belediyesi Yaz Spor Okulları’nın açılışı Mimar Sinan Stadı’nda yapıldı. Yaz spor okulunda eğitim görecek çocukların ve velilerinin katıldığı açılışta Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir alkışlarla karşılandı. Kendilerine bu imkanı sağlayan belediye başkanlarına teşekkür eden çocuklar, sevgilerini sunmayı ihmal etmedi.

Başkan Demir Açılışı Çocuklarla Yaptı

Çocuklarla tek tek ilgilenen Demir, açılışta yaptığı konuşmada, “Amacımız yaz tatilinde çocuklarımızın yeteneklerini değerlendirmesi, iyi zaman geçirmeleridir. Yoğun geçen eğitim döneminin ardından çocuklarımız yaz spor okullarımızda yorgunluk atacaklar. Burada da temel amacımız gerek vücut yapısı, gerek spora yatkınlığı ve yeteneği ön plana çıkacak çocukların bu aşamada tespit edilmesi ve ona göre de bir program hazırlanmasıdır. Böylelikle çocuklar boş vakitlerini sportif aktivitelerle değerlendirecekler. İyi arkadaşlıklar kuracaklar, iyi zaman geçirecekler ve ona göre de yetenekli çocukları ortaya çıkarıp ona göre değerlendirmeyi ve doğru yönlendirmeyi düşünüyoruz” dedi.

Yedi Branşta Spor Yapacaklar

Fatih Belediyesi Yaz Spor Okulları’ndan bu yıl 6- 14 yaş arası toplam 1500 çocuk yararlanacak. Yaz spor okullarında, voleybol, futbol, basketbol, step, aerobik, satranç ve yüzme olmak üzere toplam yedi branşta eğitim verilecek. Eğitimler Gazi İlköğretim Okulu, Yedikule Anadolu Lisesi, Yavuz Selim İlköğretim Okulu, Gelenbevi Anadolu Lisesi, Cundi Yaşam Merkezi ve  Mimar Sinan Stadı’nda alalarında uzman eğitimcilerle yapılacak.

 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024