Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 7787 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   28 Mart 2013 - 10:28

Mustafa Demirden Hocasına Sürpriz!!!

Büyüt
Küçült
Mustafa Demirden Hocasına
Okul ziyaretlerine ara vermeden devam eden Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, son gittiği Hekimoğlu Alipaşa İlköğretim Okulu’nda hocasına büyük sürpriz yaptı.

Başkan Demir, Hekimoğlu Alipaşa İlköğretim Okulu’ndan 52 yıl önce mezun olan, aynı zamanda üniversiteden hocası olan Prof. Dr. Hasan Meriç’i de okula davet ederek hem hocasına hem de okul öğrencilerine sürpriz yaptı.

 Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Diş hekimliğinde okuduğu dönemdeki hocası olan Prof. Dr. Hasan Meriç’e tatlı ve oldukça duygulu bir sürpriz yaptı.

 

Başkan Mustafa Demir, sabahın erken saatlerinde üniversitedeki hocası Prof. Dr. Hasan Meriç’i mezun olduğu Çerahpaşa’daki Hekimoğlu Alipaşa İlköğretim Okulu’na davet etti. Meriç’i okulda birbirinden güzel sürprizler bekliyordu.

 Meriç hoca, 52 yıl önce bu okuldan mezun olduğunu belirterek okul numarasının 453 olduğunu hatırlattı. İlkokul numarası 453 olan Meriç hoca kendi numarasını söylediğinde yanına Meryem Erkoçlu adında bir öğrenci geldi.

 

Meryem ‘453 nolu öğrenci benim’ dediğinde Prof. Dr. Meriç gözyaşlarını tutamadı. Meriç’e ikinci sürpriz okul aile birliğinden geldi. Veliler Hekimoğlu Alipaşa İlköğretim Okulu’ndan mezun olan Hasan Meriç’e bir sabah kahvaltısı düzenlemişlerdi. Kahvaltının sonuna doğru üçüncü sürpriz Başkan Mustafa Demir’den geldi. Demir, üniversite yıllarından hocası olan Meriç’e o dönemin karne notlarını çerçeveletip hediye etti.

 

Prof. Dr. Hasan Meriç karne notlarını görünce şaşkınlığını gizleyemedi ve şöyle konuştu: “Sevgili veliler gördüğünüz gibi karne notlarımın hepsi orta. Onun için çocukları sürekli olarak bir yarışın içine sokmayın ve onların üzerine kaldıramayacakları yükleri koymayın. Eğitimde her çocuk zamanla olgunlaşır. Benim ilkokuldaki notlarım ortada. Ama gördünüz gibi sonrasında başarılı bir öğrenci olmuşum. Çocuklarımızı sevgiyle saygıyla yetiştirin, göreceksiniz ki sonunda başarı zaten kendiliğinden gelecek” ifadesini kullandı.

 

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir de üniversitedeki en büyük destekçisinin hocası Prof. Dr. Hasan Meriç olduğuna değinerek şöyle konuştu: “Çapa Diş Hekimliğinde okurken o dönemde hocamız olan Hasan Meriç hocamın üzerimde emeği çok fazladır. Üniversite yıllarımızda onun tarafından hiçbir zaman kırılmadık, desteğini bizden hiçbir zaman esirgemedi ve bugünlere geldik. Şimdi de kızım onun öğrencisi. Bende hocama böyle bir

sürpriz yapmak istedim. Hocama yapmış olduğum bu tatlı sürprizde emeği geçen okulmüdürü ile velilerimize teşekkürü bir borç biliyorum” dedi

f





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024