Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 14934 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   28 Şubat 2013 - 13:59

Okullarda Başkan Demir Coşkusu

Büyüt
Küçült
Okullarda Başkan Demir
Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Hopyarlı Ahmetpaşa ile Melek Hatun İlköğretim okullarını ziyaret ederek öğrenci ve velilerle bir araya geldi.



Öğrencilere derslerine ve geleceğe dair nasihatler verdi. Öğrencilerden derslerine çok çalışmalarını isteyen Başkan Demir, her öğrencinin sporun bir dalını yapmasını ve bir enstrüman çalmasını öğütledi. 

Geldiği okullarda öğrencilerin sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Mustafa Demir, velilerle de kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Eğitime sınırsız hizmet verdiklerini ifade eden Başkan Demir, okulların fiziki yapılarının iyileştirilmesi için sürekli projeler ürettiklerini ifade etti. 

Başkan Demir konuşmasını şöyle sürdürdü: “Okullarımıza kapalı spor salonları yaptık, çok amaçlı tiyatro salonları inşa ettik. Okullarımıza halı sahalar, esnek basketbol salonları yaptık. Okullarımıza yeni projemiz olan müzik atölyesi sınıfları yapıyoruz. Kısacası eğitimin hizmetinde olan bir belediye olarak gelen taleplerin hepsini yerine getirmeye çalışıyoruz. Hemen hemen her okulumuzun boya - badana, asfaltlama ve çevre düzenlemelerini biz yapıyoruz. 7 gün 24 saat eğitimin hizmetinde olan bir belediyeyiz. Çocuklarımızın bize olan sevgisi inanın bütün yorgunluğumuzu alıyor. Eğitime yatırımlarımızı öğrencilerimizin daha kaliteli bir eğitim alabilmesi için yapıyoruz”. 

Başkan Mustafa Demir her iki okulda da öğrencilerle bir sevgi yumağı oluşturdu. Başkan Demir öğrencilere, “Mevlam hepinize hayırlı ve sağlık mutlu bir ömür nasip etsin inşallah” diye dua etti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024