Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 5306 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Ocak 2013 - 05:44

Tarihi binadaki yangında ’kahreden’ ihtimal!

Büyüt
Küçült
Tarihi binadaki yangında ’kahreden’
Son zamanlarda yaşanan Galatasaray Üniversitesi, Haydarpaşa ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü yangınları. ’İhmal mi var’ sorusunu gündeme getirdi

Daha önce İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün binası ve Haydarpaşa Tren Garı gibi tarihi bina yangınlarının üzerine, bir de Galatasaray Üniversitesi’ndeki yangın eklenince, ihmal iddiaları gündeme geldi.

Samanyolu Haber TV’ye telefonla bağlanan Tarihçi Talha Uğurluel ise dikkatle düşünülmesi gereken türden bir yangın olayı anlattı.

Talha Uğurluel, 2003 yılında Boğaz Köprüsü’nün ayağının hemen yanında bulunan, Fehime Sultan Yalısı ’nın yangınına şahit olduğunu, o günlerde otopark mafyasının eğlence kulüpleri için yangını çıkardığına dair iddiaların ortalıkta dolaştığını söyledi.

Bu iddialara ilk başta inanmadıklarını söyleyen Uğurluel, "Yangından bir hafta sonra yakılan Fehime Sultan Yalısı’nın bahçesi otopark haline gelmişti" diyerek dikkat çekici bir tespitte bulundu..

kaynak:haber7





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024