Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 8992 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   29 Nisan 2013 - 15:20

Türkiye’de ilk AVC Gelin Festivali ile açıldı

Büyüt
Küçült
Türkiye’de ilk AVC Gelin Festivali ile
Esnaf ve Sanatkârlar Derneği (ESDER) Fatih Şube Başkanı Eşref Küçükateş’in esnafı AVM’lere karşı güçlendirmek için geliştirdiği “AVC” (Alış Veriş Caddesi) fikrine sahip çıkan Fatih Girişimci İşadamları Derneği (FAGİDER) Fatih Belediyesi’nin de desteğini alarak muhteşem bir Gelin Festivali ile “FevzipaşaAVC” açılışını gerçekleştirdi.

FevzipaşaAVC açılışına TBMM Ak Parti Grup Başkan Vekili Ayşenur BAHÇEKAPILI, Belediye Başkanı Mustafa DEMİR, FAGİDER Genel Başkanı Ayla ERDİM ve Yönetim Kurulu üyeleri, ESDER Fatih Şube Başkanı Eşref KÜÇÜKATEŞ ile çok sayıda FevzipaşaAVC esnafı katıldı.

 

Gelinlikçilerin yoğun olarak bulunduğu FevzipaşaAVC renkli görüntülerle yeni sezona girdi. Festival’de gelin ve damatları taşıyan klasik otomobiller, faytonlar, motosikletler, at üstündeki gelini sağdıcıyla birlikte götüren damatlar, kına gecesi ekipleri, cadde üzerinde renkli ve eğlenceli görüntüler oluştururken kortej yol boyunca kendilerine ilgi gösteren halka karanfil ve fesleğen dağıtarak Edirnekapı’dan başladı. Kent Orkestrası ve Ahırkapı Roman Orkestrasıyla şenlenen festival Saraçhane Fatih Sultan Mehmet Parkında sona erdi.

 

Wilma ELLES gelin, Alper ASLANOĞLU Damat oldu…

Edirnekapı’dan başlayan kortejde gelinlik giyerek, Klasik otomobillerin birinde yerini alan Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Caroline’i Wilma ELLES’e damat olarak Mr. Türkiye’nin en yakışıklı Mankeni Alper ASLANOĞLU eşlik etti.

 

FAGİDER Genel Başkanı Ayla Erdim yaptığı açılış konuşmasında FevzipaşaAVC Alış Veriş Caddesi’nin açılışını gerçekleştirdikleri Gelin festivaline emeği geçen tüm Yönetim Kurulu Arkadaşlarına ve her türlü desteği esirgemeyen Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’e teşekkür etti. Erdim “Tüm FevzipaşaAVC esnafı, yönetim kurulu üyeleri ve Fatih Belediyesi görevlileri ile uyum içinde çalıştık, gösterdikleri özveri, birlik ve dayanışma tüm esnafa örnek olacak güzelliktedir” dedi.

 

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Fevzipaşa caddesinin sezon açılışında bir araya geldik. Ana temamız gelinlik. Amacımız çeyizlik ürünlerinin İstanbul’a Türkiye’ye ve Yurt dışına tanıtılması. Fevzipaşa Caddesi Türkiye’deki gelinlik ve çeyiz sektörünün en önemli merkezidir. Belediye olarak bu potansiyeli uluslararası alana taşımak istiyoruz. Demir, evlenecek gençleri düğün alış verişlerini yapmak için Fevzipaşa Caddesine davet etti.

 

Milletvekili Ayşenur Bahçekapılı Alışverişlerini Fatih’ten yaptığını belirterek, cadde esnafının desteklenmesi gerektiğini söyledi. Yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri hep birlikte açılışı gerçekleştirdi.

 

Aynı gün www.fevzipaşaavc.com ve www.netesnaf.com e-ticaret siteleri de açıldı…

Program sonrası, FAGİDER Yönetim Kurulu Üyeleri tam bir AHİ ESNAF ahlakı davranışı göstererek marifet iltifata tabidir prensibi ile Eşref Küçükateş’i takdir ve tebrik ettiler.

 

ESDER Fatih Şube başkanı Eşref Küçükateş’in hayata geçirdiği AVC (Alış Veriş Caddesi) fikrinin ilk e-ticaret sitesi fevzipaşaavc.com ‘un açıldığını ve hizmete girdiğini söyledi. Bu bilgi üzerine FAGİDER Yönetim Kurulu Üyeleri kendilerinden desteğini hiç esirgemeyen Eşref Küçükateş’e www.fevzipaşaavc.com’dan dükkân kiralayacaklarını söylediler.

 

Eşref Küçükateş, fevzipaşaavc.com’dan dükkan kiralayan ilk 100 Esnafın netesnaf.com’a otomatik olarak üye yapılacağını ve netesnaf.com’da bir yıl dükkan kirası alınmayacağını söyleyerek esnafa desteklerinin devam edeceğini belirtti. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024