Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1674 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   01 Haziran 2020 - 11:25

ABD den Libya da Yeni Hamle

Büyüt
Küçült
ABD  den Libya da  Yeni
Libya'daki Rus askeri varlığı nedeniyle ABD'nin, Tunus'a asker göndermeyi planladığı açıklandı.

ABD'li Komutan General Stephen Townsend ve Tunus Savunma Bakanı Imed Hazgui Libya'da yaşanan gelişmeler üzerine görüşme gerçekleştirdi.

Townsend ve Tunuslu Bakan Hazgui'nin görüşmesine ilişkin ABD Afrika Komutanlığı (AFRICOM) sosyal medyadan açıklamada bulundu.

Kuzey Afrika'nın karşı karşıya olduğu “Rus tehdidine” karşı Tunus'a asker gönderme seçeneğini düşündüklerini aktaran ABD Afrika Komutanlığı, “Rusya'nın Libya'da çatışmaları alevlendirme çabaları Kuzey Afrika'daki bölgesel güvenlik için yüksek bir endişe kaynağı.

Güvenlik Kuvvetleri Yardım Tugayımızın kullanımı da dahil olmak üzere Tunus ile karşılıklı güvenlik endişelerini gidermek için yeni yollar arıyoruz ” açıklamasında bulundu. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024