Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2461 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   25 Temmuz 2018 - 17:16

Arabistanın petrol gemisine saldırı

Büyüt
Küçült
Arabistanın petrol gemisine
Kızıldenizde Husiler tarafından saldırıya maruz kalan Suudi Arabistana ait petrol gemisinde tahribat oluştuğu belirtildi.

Suudi Arabistanın El İhbariyye kanalının Twitter hesabından yapılan açıklamada, Kızıldenizde Suudi Arabistana ait bir petrol gemisi İran destekli Husiler tarafından terör saldırısına uğradı ifadeleri yer aldı.

Büyük bir çevre felaketinin yaşanmasına ramak kalındığı belirtilen saldırıdan Suudi petrol gemisinin hafif hasarla kurtulduğu belirtildi.

Husilere ait El Mesira televizyon kanalından konuya ilişkin yapılan açıklamada, Husilere ait Deniz Kuvvetleri in, Suudi Arabistanın Demmam adlı gemisini ülkenin Batı Sahili de hedef aldığı kaydedildi.

Yemende meşru yönetime darbe yapan Husiler, Eylül 2014 en bu yana başkent Sana başta olmak üzere bazı bölgeleri kontrolünde tutuyor. Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçleri de Mart 2015 en bu yana Husilere karşı meşru yönetime bağlı güçlere destek veriyor.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024