Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2441 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   31 Ekim 2018 - 16:04

Brüksel Zanatem Hava Limanında GREV

Büyüt
Küçült
Brüksel Zanatem Hava Limanında
Brüksel Zaventem Havalimanı da bagajları yükleyen firma çalışanlarının Cuma günü başladıkları grevin devam etmesi nedeniyle çok sayıda sefer iptal edildi.

BRÃœKSEL Zaventem Havalimanı, bagaj hizmetleri sunan Aviapartner ÅŸirketi çalışanlarının Cuma günü baÅŸladıkları grevi sürdürme kararı aldıklarını açıkladı.      

Açıklamada,  Aviapartnerin, Brüksel uçuÅŸu gerçekleÅŸtiren 29 hava yolu firmasına bagaj hizmeti sunduÄŸu, söz konusu grev nedeniyle Salı günü 100ün üzerinde seferin iptal edildiÄŸi bildirildi.      

Öte yandan, bagaj hizmetleri sunan Aviapartner ÅŸirketi çalışanlarıyla grevi sonlandırmak için yürütülen müzakereler henüz sonuç vermedi.      

Ãœcret ve çalışma koÅŸullarının iyileÅŸtirilmesi için yapılan grev, Belçikada 1 hafta sürecek okul tatilinin baÅŸladığı güne denk gelmiÅŸti.      

Brüksel Zaventem Havalimanı da hava yolu firmaları, Swissport veya Aviapartnerle çalışıyor. Geçen yıl 2 ÅŸirket de farklı zamanlarda greve gitmiÅŸ, bu durumdan çok sayıda yolcu etkilenmiÅŸti.    





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024