Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2666 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   11 Aralık 2018 - 14:19

Damat tan KAŞIKÇI Açıklaması.

Büyüt
Küçült
Damat tan KAŞIKÇI
ABD Başkanı Donald Trumpın danışmanı ve damadı Jared Kushner, Fox Newse verdiği röportajda Cemal Kaşıkçı cinayeti ve İsrail-Filistin ilişkileriyle ilgili konuştu.

Kushner, dün ABD merkezli haber kanalında yayınlanan röportajda Cemal Kaşıkçı cinayeti hakkında istihbarat kurumlarının çalışma yapmayı sürdürdüğünü belirtti ve Adaletin yerini bulacağına inancımız tam dedi.

Daha sonra İsrail ve Filistin ilişkilerini değerlendiren Kushner, Orta Doğu bölgesine daha geniş açıdan baktıklarını ve İsrail ve Filistin arasındaki bir anlaşma yapılmasına odaklandıkları da belirtti.

ABD Başkanı Donald Trumpın farklı tarafları bir araya getirmeye odaklandığını belirten Kushner önümüzdeki birkaç ay içerisinde İsrail ve Filistin ilişkilerini konu alan planlarını uygulayacaklarını söyledi.

Kushner, bahsettiği planların İsraillilerin yaşamını güvence altına alacağını ve Filistinliler için de daha iyi yaşam koşulları sağlayacağını ifade etti.

New York Times, Pazartesi günü yayımladığı haberinde Kushnerın Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı ın öldürülmesinde Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selmanın sorumlu olduğunu ve Kushnerın kendisiyle iletişimde olduğunu yazmıştı.

Kushner, röportaj sırasında bu iddiaya ilişkin bir açıklama ise yapmadı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024