Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2175 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   24 Şubat 2015 - 00:03

Mayoları uygunsuz bulununca...

Büyüt
Küçült
Mayoları uygunsuz

Havuzda atlamak için 5 metrelik kuleye çıkan 2 arkadaş, cankurtaranların Havuzu terk edin ikazı ile karşılaştı. Dan Andre Lunde giydikleri mayoların başka ülkelerde serbest olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

Atlamak için 5 metrelik kuleye çıkıyorduk ki görevliler havuzu terk etmemizi istediler. Nedenini sorduğumuzda mayolarımızın çok açık ve seksi olduğu söylendi. Aquaparkta biraz eğlenmek ve dikkat çekmek istemiştik. Gitmeden önce de bölge emniyet müdürlüğüne giyeceğimiz mayoların yasal olup olmadığını sorduk ve izin aldık.

Aquapark Müdürü David Koht Norbye, iki gencin giydiği mayonun sınırları aştığını belirterek, İki genç adam havuza geldiklerinde üzerlerinde şort vardı. Sonra şortları çıkardılar. Havuzda çok sayıda çocuklu aile bulunduğu için üzerlerindeki mayoları uygun görmedik ve kibar bir şekilde havuzu terk etmelerini istedik. Havuza girecek insanların güzel ve fazla dikkat çekmeyen başkalarını rahatsız etmeyecek mayoları olması gerekir dedi.

Ünsal TURAN/OSLO, (DHA)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024