Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2102 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   01 Kasım 2019 - 20:21

Rusya'dan ABD'ye suçlama

Büyüt
Küçült
Rusyadan ABDye
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova, 'ABD, kendi yaptırımları üzerinden, Suriye'den ayda 30 milyon dolarlık kaçak petrol çıkarıyor ve bu bölgelerden çekilmek istemiyor.' ifadelerini kullandı.

Rusya DışiÅŸleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, ABD'nin DEAÅž'la mücadele etme bahanesiyle Suriye'de petrol kaçakçılığı yaptığını belirterek, "ABD, kendi yaptırımları üzerinden, Suriye'den ayda 30 milyon dolarlık kaçak petrol çıkarıyor ve bu bölgelerden çekilmek istemiyor." dedi.

Zaharova, Rusya'nın Volgograd kentinde düzenlediÄŸi basın toplantısında, ABD'nin Suriye'nin kuzeyindeki eylemlerini deÄŸerlendirdi.

ABD'nin Suriye'deki eylemlerinin yasa dışı olduÄŸuna iÅŸaret eden Zaharova, ÅŸunları söyledi:

"ABD, DEAÅž ile mücadele etmesini bahane ederek, Suriye'nin kuzey doÄŸusunda petrol kaçakçılığı yapıyor. ABD, kendi yaptırımları üzerinden, Suriye'den ayda 30 milyon dolarlık kaçak petrol çıkarıyor ve bu bölgelerden çekilmek istemiyor."





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024