Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3429 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Eylül 2018 - 11:49

Bankanın hesapları hacklendi dolar 4,58 göründü

Büyüt
Küçült
Bankanın hesapları hacklendi dolar 4,58
Halkbank a yaşanan dolar krizi şimdi de Vakıf Katılım Bankası da yaşandı. Vakıf Katılımın internet hesaplarında dolar 4,58 TLden işlem görüyor şeklinde görüntülendi. Banka konuya ilişkin açıklama yaptı.

Halkbankın ucuz dolar satmasının ardından benzer bir olayda Vakıf Katılım Bankası da yaşandı. Bankanın doları 4,571 liradan alınıp 4.5888 lirandan satıldığı görüldü. Yaşanan skandalı CHPli Barış Yarkadaş Twitter hesabından duyurdu. Banka yaptığı açıklamada, siber saldırı yapıldığını söyledi.

Vakıf Katılım Bankası dan 10 Eylül 2018 tarihindeinternet sitesinde yer alan hatalı döviz kurlarına ilişkin açıklama yapıldı.

Bankanın kurumsal web sitesine siber saldırı gerçekleştiği belirtilenaçıklamada, şunlar kaydedildi:

10 Eylül 2018 tarihinde kurumsal web sitemizde bilgilendirme amaçlıyayınlanan döviz kurlarımıza yönelik, 9 Temmuz 2018 tarihindeki kurlarımızıgösterecek şekilde bir siber saldırı düzenlenmiş, saldırı çok kısa süredepüskürtülmüştür.Bankacılık sistemlerimiz (mobil ve internet şubemiz) saldırıdanolumsuz etkilenmemiş olup, bu sürede gerçekleşen herhangi bir döviz alım-satımişlemi de bulunmamaktadır. Yapılan müdahale neticesinde kurumsal web sitemizstabil hale getirilmiştir.

vakif-katilim-bankasi-na-siber-saldiri-dolar-11218838_5060_m





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024