Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3561 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   24 Ekim 2017 - 09:38

Benzine Zam Beklentisi

Büyüt
Küçült
Benzine Zam
Benzin fiyatlarına 50 gün sonra ilk zam geliyor. Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS), benzin fiyatlarına zam yapılmasının beklendiğini duyurdu.

enzin fiyatlarına 50 gün sonra ilk zam geliyor. Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS), benzin fiyatlarına 26 Ekim Perşembe günü itibariyle zam yapılmasının beklendiğini duyurdu.

PÜİS AÇIKLAMA YAPTI

PÜİSin internet sitesinden yapılan açıklamada, 24-25 Ekim 2017 tarihlerinde motorin grubunda fiyat değişikliği beklenmiyor. 26 Ekim Perşembe günü benzin grubunda fiyat artışı beklenmektedir ifadesi kullanıldı. Benzin fiyatlarına son zam 6 Eylül tarihinde yapılmış ve kurşunsuz benzinin litresi İstanbulda 5.18 liradan 5.27 liraya yükseltilmişti. Motorine ise aynı dönemde üç kere zam yapılmış ve motorinin litre fiyatı 4.50 TLden 4.76 TLye çıkmıştı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024