Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2631 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   07 Haziran 2018 - 11:22

Emekliler bayram ikramiyelerini bugün alıyor

Büyüt
Küçült
Emekliler bayram ikramiyelerini bugün
Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerinin ikramiyeleri bugün, SSK emeklilerimizin ikramiyeleri ise yarın hesaplara yatırılıyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, geçtiğimiz ay, emeklilerin maaş ve ikramiyeödemelerinin öne alındığını ve emekli maaşları ile ikramiyelerin ayrı ayrı ödeneceğini söylemişti.

Bakan Sarıeroğlu, SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı dan emekli olan vatandaşlarımız var. SGKdan emekli aylığı almanın yanı sıra farklı ödemeleri alan hak sahiplerimiz de var. Onları da ilgilendiren çok önemli bir müjdeydi. 1000 TLlik ikramiye ödememiz olacak. Haziranın ilk haftasında ödeme yapacağımızı ifade etmiştik dedi.

MAAŞLAR HAFTAYA YATIRILACAK

Bakan Sarıeroğlu un açıklamasının ardından bugün Emekli Sandığı ve Bağ- Kur emeklileri bayram ikramiyelerini alacak. Maaşlar da önümüzdeki hafta hesaplara yatırılacak.

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLERİNİN MAAŞLARI

SSK emeklilerinin ikramiyeleri yarın yatacak. SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşları ise 11 - 12 - 13 Haziran tarihlerinde ödenecek.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024