Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3081 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   14 Kasım 2018 - 14:19

Pekcandan faiz müjdesi!

Büyüt
Küçült
Pekcandan faiz
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Kooperatifler tarafından uygulanacak gecikme faizi oranı üst sınırı bir aya kadar olan gecikmelerde yüzde 16ya, bir aydan fazla gecikmelerde ise yüzde 20ye çekilerek, esnaf ve sanatkarın faiz yükü hafifletilecek. dedi.

icaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Kooperatifler tarafından uygulanacak  gecikme faizi oranı üst sınırı bir aya kadar olan gecikmelerde yüzde 16ya, bir  aydan fazla gecikmelerde ise yüzde 20ye çekilerek, esnaf ve sanatkarın faiz yükü  hafifletilecek. dedi.

Pekcan açıklamasının devamında şunları söyledi:

(TESKOMB kredilerinde gecikme faizinin  indirilmesi) Bu uygulamayla, borçlu ve bunların kefilleriyle birlikte yaklaşık  250 bin esnaf ve sanatkarın gecikmiş 1 milyar 500 milyon liraya ulaşan borcunda  iyileştirme sağlanması ve bu kapsamda yaklaşık 300 milyon lira gecikme faizinin  düşürülmesi mümkün olabilecektir.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024