Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2693 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   01 Mart 2015 - 14:42

Vodafone, tarım akademisi ile Ermenekli çiftçinin yanında

Büyüt
Küçült
Vodafone, tarım akademisi ile Ermenekli çiftçinin
Ekonomi Haberleri › Vodafone, tarım akademisi ile Ermenekli çiftçinin yanında haberi Dün açılışı yapılan Ermenek Vodafone Tarım Akademisi ile bölgenin tarımsal zenginliğini değerlendirmeye yönelik çiftçilik eğitimi verilerek yeni bir gelir kaynağı yaratılması hedefleniyor.

Ermenekte yaşanan elim maden kazasından sonra bölgede alternatif istihdam ve gelir olanaklarını hayata geçirecek ‘Ermenek Vodafone Tarım Akademisi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan tarafından açıldı. Türkiye Vodafone Vakfı (TVV), Ermenek Belediyesi ve Tarım Bilincini Geliştirme Derneği (TABİDER) işbirliğiyle hayata geçirilen ‘Ermenek Vodafone Tarım Akademisi ile bölgenin tarımsal zenginliğini değerlendirmeye yönelik çiftçilik eğitimi verilerek yeni bir gelir kaynağı yaratılması hedefleniyor. 2 ay boyunca fidan, seracılık ve bölgede çokça bulunan tıbbi ve aromatik bitkiler konularında toplam 120 saatlik eğitimi tamamlayan çiftçiler, mobil iletişim teknolojileri desteğini de alarak, ürünlerini pazarlama fırsatı bulabilecek. Açılış konuşmasını yapan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan “Vodafone, bu projeyle hem kendi işletmecilik hizmetlerini verecek, hem de vatandaşlarımızla sosyal yönden bütünleşme imkânı bulacak. Vodafone, bu akademi sayesinde dünyadaki en son gelişmeleri çiftçilerimizle paylaşacak ve çiftçilerimizi daha modern tekniklerle tarım yapma imkânına kavuşturacak” dedi.

İhtiyaca cevap verecek

Vodafone Türkiyenin “Dijital Dönüşüm Hareketi” çerçevesinde yalnızca teknoloji yatırımlarını değil bu dönüşümde kaldıraç etkisi sağlayacak sosyal ve hizmet yatırımlarını da önemsediklerini belirten Vodafone Türkiye CEOsu Gökhan Öğüt de şunları söyledi: “Ermeneke yaptığımız ziyaretlerimiz neticesinde bölgemizin ihtiyacına cevap vereceğine inandığımız bir sosyal sorumluluk projesi hazırladık. ‘Ermenek Vodafone Tarım Akademisi ile Ermenek ve bölgemize yeni istihdam ve gelir alanları yaratacağımıza ve ülkemizin tarımsal değerlerini yeni çiftçiler yetiştirerek önemli noktalara getireceğimize inanıyoruz.” 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024