Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 756 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Aralık 2019 - 13:12

Elazığ'da yarım saat içerisinde 4 deprem meydana geldi

Büyüt
Küçült
Elazığda yarım saat içerisinde 4 deprem meydana
Elazığ'nın Sivrice ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sabah saat 10.02'de meydana gelen deprem çevre illerde de hissedildi. Bu depremin ardından yaklaşık 30 dakika içerisinde 3 deprem daha meydana geldi.

Elazığ'nın Sivrice ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sabah saat 10.02'de meydana gelen deprem çevre illerde de hissedildi. Bu depremin ardından yaklaşık 30 dakika içerisinde 3 deprem daha meydana geldi. Elazığ'ın Sivrice ilçesinde AFAD verilerine göre 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 10.02 meydana gelen deprem çevre illerde de hissedildi. Depremin derinliği 7 kilometre olacak açıklanırken deprem; 38.3938 enleme 39.0018 boylamda gerçekleşti. Kandilli ise Sivrice'deki depremin büyüklüğünü 5,1 olarak duyurdu. Sivrice ilçesinde meydana gelen 4,9 büyüklüğündeki deprem nedeniyle Elazığ il genelinde eğitime bugün ara verildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, meydana gelen deprem nedeni ile tedbir amaçlı olarak il genelindeki tüm okulların bugün tatil edildiği bildirildi. Bunun üzerine tedbir amaçlı okul bahçelerine çıkarılan öğrenciler evlerine gönderildi. ÇEVRE İLLERDE HİSSEDİLDİ İlk belirlemelere göre depremin Bingöl, Adıyaman, Diyarbakır ve Tunceli'de de şiddetini hissettirdiği öğrenildi. Şu an için ise can kaybı ve yaralanmanın söz konusu olmadığı öğrenildi.



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024