Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1569 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Mart 2020 - 11:34

Emekli maaş promosyonları ödenmeye başladı

Büyüt
Küçült
Emekli maaş promosyonları ödenmeye
PTT, emekli maaş promosyon bedeli ödemelerine başladığını duyurdu.

PTT

MüÅŸterilerimiz ve çalışanlarımızın saÄŸlığı için corona virüs etkilerine karşı gerekli tedbirler konusunda çalışmalarımızı geliÅŸtirerek sürdürüyoruz. Emekli maaşı promosyon taahhüdü sona eren hak sahiplerinin iÅŸ yerlerimize gelmelerine gerek kalmadan baÅŸvurularını yeniliyor, promosyon bedellerini hesaplarına yatırıyoruz. Maaşını PTT’den alan emekli hak sahipleri, maaÅŸlarını ve promosyon ödemelerini 4 bine yakın PTT ATM’si ile kamu bankalarının toplam 14.000 ortak ATM’sinden PTT Åžubelerine gelmeden kolaylıkla alabilecekler.

TÜM Ä°ÅžLEMLER Ä°ÇÄ°N ÖNLEM ALDIK

Siz deÄŸerli müÅŸterilerimiz ve çalışanlarımızın saÄŸlıklarını korumak amacıyla ülke genelinde bulunan yaygın iÅŸ yerlerimizde, giÅŸelerde görevli personel sayısının en fazla iki katına kadar müÅŸteriyi sırayla iÅŸ yerlerimize alarak iÅŸlemlerimizi yapacağız. Ä°ÅŸlemlerini internet ya da ATM kullanarak yapamayan vatandaÅŸlarımızı kontrollü bir ÅŸekilde iÅŸ yerlerimizde misafir edeceÄŸiz.

 

TEDBÄ°RLER ARTIRILMAYA DEVAM EDÄ°YOR

Toplum saÄŸlığı için birçok ilave tedbir alınması gereken mevcut dönemde PTT iÅŸ yerleri aracılığıyla fatura tahsilatı, para yatırma ve gönderme gibi birçok bankacılık iÅŸlemini PTTBank Ä°nternet Bankacılığı ve PTTBank mobil uygulamalar ile 7 gün 24 saat yapabilirsiniz. Ä°nternet bankacılığı üyeliÄŸi olmayan müÅŸterilerimiz, ‘Anında Åžifre’ hizmetiyle hesaplarını, PttBank Ä°nternet Bankacılığı BaÅŸvuru Formu ve Taahhütnamesi’ni internet üzerinden kabul edip onaylamak suretiyle PTT Merkezlerine gitmeden internet bankacılığına açabilecek. SaÄŸlık Bakanlığı’nın açıkladığı tedbirlerde yer alan sosyal mesafe kurallarına da uyum saÄŸlayarak, personel ve müÅŸterilerimizin saÄŸlığını korumayı hedefliyoruz. Tüm iÅŸlemlerinizi güvenli ve saÄŸlıklı bir ÅŸekilde yerine getirmek için her zaman hazır olduÄŸumuzu bilmenizi ister, saÄŸlıklı günler dileriz.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024