Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 11907 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   16 Eylül 2014 - 12:36

Ak Pari Fatih Gençlik Başkanlığına Hayrettin Yıldız da aday

Büyüt
Küçült
Ak Pari Fatih Gençlik Başkanlığına Hayrettin Yıldız da
Ak Parti Kongrelerle yenileneceğe benziyor.Ak Parti Fatih Gençlik Kollarına Fatih teki etkin etkinliklerle adından sıkça söz ettiren Gençlik Hareketi ve Dayanışma Derneği Başkanı Hayrettin Yıldızda Aday olacağı gelen bilgiler arasında

 

Geçen aylarda gençliğin sesi adı altında yapmış olduğu etkinlik ve proğramla sesini Fatih te duyuran dernek daha kısa bir süre önce kurulmasına rağmen çok geniş kitle ve özellikle gençlerden teveccüh görüyor.

Yaptığı etkinliklerde hem Fatih ilçesinin hemde Türkiyede etkin görevler gerçekleştiren siyasi ve kanaat önderlerinin katılımları dernekğin arkasında hangi güçler var sorusunu akıllara getiriyor.

Ak Parti Fatih gençlik kolarında şu ana sıkıntılar yaşandığı daha etkin bir gençlik kolunun ilçede var olması gerektiği herkesin ortak fikri.

Her zaman dediğimiz gibi iktidar partisinin fatih ilçesinde daha etkin bir gençlik ruhunun var olması dileğimiz. Kim olursa olsun ilçemize hayırlar getirmesi dileğiyle kongre heyecanınnı takip etmeye devam edeceğiz





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu yorum : 9 yıl önce yazıldı.
Yorum Sahibi : Serdar Bulut
 
Kendisini Maşallah Heryerde Görüyoruz başarılı bir arkadaş hakkında hayırlısı olsun
Bu yorum : 9 yıl önce yazıldı.
Yorum Sahibi : yalçın çelik
 
Allah utandırmasın hayırlı uğurlu olsun işlh. hayrettin yıldız gibi bir başkanın gelmesi fatih akparti gençlik kollarına çok iyi olucaktır.
Bu yorum : 9 yıl önce yazıldı.
Yorum Sahibi : Kasım akgün
 
Fatihi Gençlerin sevdiği bir isim inşallah aday olur fatihin böyle bir adaya ihtiyacı var
Bu yorum : 9 yıl önce yazıldı.
Yorum Sahibi : Mustafa kılıç
 
Fatihe fatih gençlik kollarına yakışacak bir başkan ve fatihte çıtayı yükseltecek bir başkan yolunuz açık olsun fatihede böyle adaylar yakışır
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024