Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 9528 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Temmuz 2017 - 11:26

AK PARTİ FATİH TE Tartışmalı Delege Seçimi.

Büyüt
Küçült
AK PARTİ FATİH TE Tartışmalı Delege
Teşkilat Başkanının bile Dahil olamadığı Delege Listesi Partililerce usulen oylanmış oldu.

İlçe Binansında gerçekleşen delege seçimlerinde Partililerin tepkisi ile olaylı geçti.Özellikler Delege listesinde    aynı aileden  kişilerin ,hatta bazı mahallelerde karı koca olaların dahi delege listesinde yer almaları tepki çekti,

Delege listesi   hazırlıklarında Fatih İlçe Teşkiklati Başkanı Temel Sirkeci de dahil yönetimden ve partililerden kimsenin dahil olmaması ve delege listelerini İlçede hiç bir görevi olmayan Gökmen Berklin ,İlçe yönetiminde olmayan meclis üyesi olan Adnan Şenocak ve ilçe başkanın kendi aralarında oluşturdukları söylenmekte.

Listelerdeki eksiklik  ve liste yapılışındaki aksaklıkları anlatmak için hiçbir muhatab bulamayan partililer .olayı il teşkilat başkanına telefonlarla bildirierek ilettiler..

Ak Parti Kurucu Üye Muhtar Adem Akdemir ile ilçe başkan yardımcısı Vedat Albayrak arasındaki usul ve ilke tartışması yaşandığı gelen bilgiler arasında.

Özellikle oluşturulan listenin ile gönderilerek revize edildiği ve partililerin revize edilmiş bir liste için oy kullanıdıklarıda dillendiriliyor.

Asıl seçimden sonra delege listelerinin ilçe binasında ilan edilip edilmeyeceği merak konusu.Baştan sonra delege listesindeki tutarsızlıklardan dolayı listelerin   mümkün oldukça ilan edilmeyeceği düşünülüyor.

 

HABER sitemize gelen telefon ve maiillerde Büyük Reis boşuna partide metal yorgunluğu ve değişimden bahsediyor.Reis Tamamen yanlız diyerek duygularını ifade ediyorlar.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu yorum : 6 yıl önce yazıldı.
Yorum Sahibi : Mesut Kahveci
 
ikram cengiz abiye süleymen akhan abiye veysi kyrşun abiye haksızlık yapılmıştır
Bu yorum : 6 yıl önce yazıldı.
Yorum Sahibi : sermiyan
 
Ak Fatih hep böyledi zati .daha ne bekliyodunuz ki.
Bu yorum : 6 yıl önce yazıldı.
Yorum Sahibi : Mesut Kahveci
 
İkram cengiz abiye Veysi kurşun abiye Süleyman akhan abiiye gerçekten terbiyesizlik yapılmıştır
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024