Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 6681 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   22 Eylül 2014 - 14:04

AK PARTİ Fatih ilçe başkanlığında aday enflasyonu

Büyüt
Küçült
AK PARTİ Fatih ilçe başkanlığında aday
Ak Parti kongre takvimini açıklamaya az kaldı il ve ilçeler de kongre takvimine göre yeni başkanlarını seçecek

Yaklaşan kongrelerle il ,ilçe ve tüm akparti teşkilat yenilenerek gelecek seçimlere yeni teşkilatla gidceğe benziyor.Özellikle Ahmed Davutoğlu nun genel başkan ve başbakan olması bu kongreleri daha canlı hale getirdi. Davut oğlu bu kongrelerde olabiildiğince müdahale yetkisini kullanıyor.

Fatih Ak Parti İlçe Başkanlığı da bu hareketlilikte payına düşeni alıyor.İlçe başkanlığı için adaylar sıraya girmiş durumda listeler elden ele uçuşuyor.Daha önce muhtemel kuvvetli adayları sizlere iletmiştik. Daha pek çok aday var ama yeni adaylar aarasında olan ve adı bizde  saklı eskiden istanbulda iki ilçede ilçe başkanlığı yapmış bir dönem öncesinde istanbul il teşkilat başkanlığında görev yapmış Fatihte esnaflık yapan bir  adayın adaylığı kuvvetliler listesine girmiş gibi gözüküyor.

Pek çok ilçede  demokratik yarış devam ediyor ve adaylar var ama sanırız Fatih ilçesi ilk kez bu kadar çok aday olma yarışına şahit oluyor.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024