Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 6404 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   29 Ocak 2013 - 14:45

AK PARTİ KOCAMUSTAFA PAŞA MAH DANIŞMA MECLİSİ COŞKULU GEÇTİ

Büyüt
Küçült
AK PARTİ KOCAMUSTAFA PAŞA MAH DANIŞMA MECLİSİ COŞKULU
AK parti Fatih ilçesinin mahallle sakinleri ile yönetici ve belediyeleri bir araya getiren Halk danışma meclisi Dün akşam Kocamustafa paşa mahallesi nin Kocamustafa paşada Can düğün salonunda müthiş katılım ve coşkuyla gerçekleşti.

Meclisten daha çok bir parti seçim coşkususnun yaandığı salon hınca hınç doluydu. Mahalle başkanı Arzu parlağın konuşması ile başlayan proğramda Kocamustafa paşalı sakinler ilçe  yönetim kurulu üye ve başkanları, belediye başkanı mustafa demir ve belediye birim başkanlarına sorular yönetim dertlerine çözüm bulma imkanı sağladılar.

Ak Parti Fatih ilçesinin kadın kolları,gençlik kolu,yönetim klurulu ve ilden sorumlu yönetim kurulu üyelerininde tam kadro katıldığı meclis halk tarafından memnunlukla karşılandı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024