Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4887 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   00 0000 - 12:30

Ak Parti Kongre Süreci Belli Oldu.

Büyüt
Küçült
Ak Parti Kongre Süreci Belli

İstanbul İlçelerinin Kongre başlama Tarihi belli oldu   .Tarih 6  EYLÜL ..Merakla beklenen kongre başlangıç tarihi 6Eylül olarak belirlendi .İlçeler  Ekimin 10 itibari ile kongrelerini gerçekleştirmiş olacaklar.

Gençlik ve kadın kollarınında kongrelerinin bu tarihler  arasında gerçekleştirmeleri gerekiyor.

Ankaranın fazla muhalif  çıkmadan tek listelerle kongrelerin oluşturulması tavsiyesi ile teşkilatlarda suskunluk var. Fazla çekişmeli kongreler izlenmiyecek gib. Zeytinburnu ,Başkşehir ve 3 ilçede şimdiden en az 2 aday isimlerini açıklamış durumda.

Fatih ilçesi AHMET HAMDİ GÖRK ile  devam edecek gözüküyor. Ama hala Merkez ve İlden paraşütle bir isim belirlenip emri vaki yapılmasından korkuluyor. islam Kanıtoğlu  Hasan Morgül ile sessiz ve derinden kulis çalışmaları yaptıkları gelen haberler arasında .Kuvveti bir destek gördüklerinde ikinci bir liste kongrede hazır olacağa benziyor.

Genel kanaat Ahmet Hamdi Görkle devam asıl savaş yönetim kurulu üyeliği ve icraacı  kurulda yer alabilme üzerine gerçekleşeceğe benziyor.Hiç bir zaman ve şartta kuvvetini ve yönünü belli etmiyen Fatih’in 1 numarası Belediye Başkanı Mustafa Demir’in Bu konuda fazla müdahil olmayacağı gibi bir duyum veriyor.Gelecek Belediye seçimlerine şimdi seçilecek teşkilat ile gidileceğide kesin.

Herkes sus pus . Takvim Yaklaştı bakalım neler olacak





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024