Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 8963 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   22 Nisan 2013 - 07:39

Çarşamba’da Yine Saadet Partisi

Büyüt
Küçült
Çarşamba’da Yine Saadet
Çarşambada Oyların çoğunu Saadet Partisi alacak gibi görülüyor.

Saadet Partisi Fatih İlçe Başkanlığı Seçmen Ziyaretlerini Sıklaştırdı. İsmailağa Olarak Bilinen Çarşamba Semtinde Seçmen ve Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirdiler.

Saadet Partisi Fatih İlçe Başkanlığı seçmen ziyaretlerini sıklaştırdı. Bu hafta İsmailağa olarak bilinen Çarşamba semtinde seçmen ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirildi. Saadet Partisi Fatih İlçe Başkanı Muzaffer Serenli, İlçe Başkan Yardımcıları ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı çalışmada Saadet Partisi’nin projeleri halka anlatıldı ve halkın sorunları ve beklentileri öğrenildi. İsmailağa olarak bilinen Çarşamba semtinde yapılan çalışmada seçmen ve semt esnafı Saadet Partilileri çok büyük bir sevgiyle karşıladılar ve her daim destek ve duacı olduklarını dile getirdiler. Pek çok seçmenin Saadet Partisi’ne üye olduğu çalışmada seçmenler, Saadet Partisi’nin duruşu ve yürüttüğü siyaseti takdirle karşıladıklarını ve Saadet Partilileri daha sık görmek istediklerini belirttiler. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024