Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 14846 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   01 Kasım 2013 - 09:46

Barış Boyacı Belediye Başkanlığı ADAYLIK Müracaatını Yaptı

Büyüt
Küçült
Barış Boyacı Belediye Başkanlığı ADAYLIK Müracaatını
Barış Booyacı 2014 yerel seçimleri için Fatih Belediye Başkan Adaylık başvurusunu Ak Parti Fatih İlçe Başkanlığına yaptı.

Fatih’lilerin büyük teveccühü ile gerçekleşen başvuruda duygulu ve coşkulu anlar yaşandı. Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, muhtarlar, teşkilat mensupları ve gönüllülerden oluşan büyük ve coşkulu kalabalık adaylık müracaatı süresince Barış Boyacıyı yanlız bırakmadı. Barış Boyacı, adaylık müracaatı sonrası yaptığı teşekkür konuşmasında "Biz ilçeminizin rutin ve belediyesel hizmetlerine değil, Dünya Başkenti olma misyonuna ve vizyonuna talibiz. Biz belediye başkanlığına değil, şehrülemin olmaya talibiz. Milletimizin dertlerini çözmeye talibiz. Biz herkesi kucaklamaya, hiçbir kimseyi ötekileştirmeden hizmetle buluşturmaya, herkesin ve her kesimin oyunu almaya ve % 70 gibi rekor bir oy oranı ile tüm gönülleri fethetmeye talibiz." dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024