Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4981 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Ağustos 2014 - 15:55

Barış Boyacı Tekrar Ak Parti de mi?

Büyüt
Küçült
Barış Boyacı Tekrar Ak Parti de
Geçen Belediye seçimlerinde Ak Parti den Belediye başkan aday adayı olan .aday gösterilmeyince Fatih Chp de Başkan adayı Erbakan ile seçim çalışmalarına katılan Barış Boyacı Tekrar AK PARTİ Fatih teşkilatı ile dirsek temasına geçti.

 

Tüm telefon ve birebir görüşmelerinde Mustafa Demirin 17 aralık  gözaltısından sonra yerinde duramayacağını, ilk genel seçimlerde Milletvekili adayı olarak Ankaraya dokunulmazlık alarak gitmekten başka çaresi yok sözleri ile iletişimde olan Barış Boyacaının Fatih Ak Pati Mahalle teşkilatlarından birçok kişi ile gönül birlikteliğini tekrar yakaladığı söyleniyor.

 

Fatih ilçe  teşkilatı ve yöneticilerinin bunun asla gerçekeşemeyecek bir rüya olduğunu ;  Barış Boyacının Yerel seçimlerde Chp tuzla mitinginde Mustafa Sarıgüllle gerçekeleştirdiği miting konuşmasının hala zihinlerde olduğunu bildiriyorlar.

Barış Boyacının Ak Parti teşkilatındaki sıkıntı ve iletişimsizliği iyi kullandığına değinen deneyimli siyasetçiler .Kim bilir belki bu iletişimsizlikte bir iletişim yakalar diyorlar.

Fatihte  yerel seçimlerde kurduğu SKM lerle AK parti skm den daha etkin çalıştığını .Ak Parti ilçe yöneticilerinin parti deki hiç bir isteğe karşılık veremediğininde altını sık sık çizdiği gözleniyor.

Fatih siyaseti Barış boyacı ile iyice rennklenecek  gibi .





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu yorum : 9 yıl önce yazıldı.
Yorum Sahibi : serdengeçti
 
Bukadar basiretsiz ilçe yönetimi olursa Barışlarda dadanır buraya savaşlarda
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024