Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 13881 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   30 Ekim 2013 - 15:24

Barış Boyacı Yarın Aday Aday lığı Başvurusunu Resmen Yapıyor

Büyüt
Küçült
Barış Boyacı Yarın Aday Aday lığı Başvurusunu Resmen
Fatih Belediye Başkanlığı aday adaylığı için 5 aydır kurmuş olduğu Skm ile çalışmalar gerçekleştiren Barış Boyacı yarın saat 16:00 da Fatih AK Parti İlçe merkezinde aday adaylık başvurusunu gerçekleştirecek

 

Fatih siyasetinin tanınan simalarından Eski AK PARTİmeclis üyesi ,eski Fatih meclis başkanlığı yapan Fatih için 2013 proje ile yola çıkan Barış Boyacı Yarın remi başvuru ile aday adaylığını resmiletirecek.

Başvuruyu ilçe merkezinde gerçekleştirecek olan barışın baş vuruya sevenleri ile birlikte konvoy ve alay eşliğinde gelmesi ve proğram çerçevesinde gerçekleştirmesi bekleniyor.

BARIŞBOYACI KİMDİR.

Siyaset yaşamına Fazilet Partisi’nin Fatih’teki K.M.Paşa bölgesinde bölge başkan yardımcılığı ile başlayıp Fazilet Partisi Fatih İlçesi Siyasi İşler Birim Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. Erdemliler Hareketi oluşumunda yer alan Barış Boyacı AK Parti Fatih İlçesi Kurucu Başkan Yardımcılığı görevini yürütürken 28 Mart Yerel Seçimlerinde Fatih Belediye Meclis II. Başkanvekilliği ve Sağlık Komisyon Başkanlığı görevine seçilmiştir. Yine İBB Kent Konseyi Koordine Heyeti Üyeliği ile Küçükçekmece ve Silivri İlçeleri Kent Konseyi Üyeleğini sürdürmektedir. Ayrıca Haliç Belediyeler Birliği Meclis Üyesi olan Barış Boyacı uzun yıllar boyunca sürekli halkın hizmetinde bulunarak toplumun özlediği ve arzuladığı bir siyasetci profili çizmiştir. Bugün Fatih Belediyesi Meclis II. Başkanvekili ve Sağlık Komisyon Başkanı olarak sürdürdüğü aktif siyaset yaşamında sayılarla ifade edilemeyecek bölgesel ve ulusal hizmetlerinin yanı sıra toplumsal değer üretecek bir çok ulusal projeye de imza atmıştır. Sanat Enstitüsü’nü bitiren Barış Boyacı, eğitimini Mahalli İdareler Fakültesinde devam ettirmiş ve başarı ile mezun olmuştur. Ak Parti’nin yürüttüğü Siyaset Akademisi’nin Yerel Yönetimler bölümü sertifikasına sahip olan Sn. Barış Boyacı, Arapça ve İngilizce bilmektedir. İstanbul’da basılan Kent Yaşam gazetesinde, Demokratik Rota ve Tüketiyorum dergilerinde köşe yazıları yayınlanmaktadır. Ak Parti İstanbul İl Sivil Toplum Komisyonu Başkan Vekili olan Barış Boyacı ayrıca Türkiye Ortopedik Özürlüler Fedarasyonu Genel Danışmanlığı, İstanbul Muhtarlar Derneği Danışmanlığı, BÖHAK (Böbrek Hastaları Haklarını Koruma Derneği) Genel Başkan Yardımcılığı, Vefaspor Asbaşkanlığı yanında bir çok sivil toplum kuruluşunda faal görevlerde bulunmaktadır. Yine Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı ÖKM Ar-Ge ve Sosyal İşler Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren ve ASKON üyesi olan Barış Boyacı, sigorta, turizm, hizmet ve gıda sektöründe faaliyet gösteren şirketleri ile ülke ekonomisine katkısını ve türk insanına hizmetlerini sürdürmektedir. Kendine ayırabildiği küçük zaman dilimlerinde Türk Sanat Musikisi dinlemek, kitap okumak gibi hobileri ile ilgilenmektedir.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024